Seriespel - Innebandy

Den 26 november är det innebandyfest i Kinna igen!

Den 26 november är ditt innebandylag varmt välkomna till Lyckehallen Kinna för att lira korpinnebandy. Vinnarna i Marks kval går direkt till finalen i Uppsala. Dessutom lottas ytterligare ett lag från varje klass (dam och herr) till finalen. Alla lag har alltså finalchans!

Cupen spelas på fullstora innebandyplaner med sex spelare (inklusive målvakt) på planen i vardera lag. Matcherna är 2x12 minuter långa och döms av två domare. 

Vilka får vara med?
Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup där alla kan vara med, ni kan delta med ett dam eller herrlag. 

Licensierade spelare: det är okej med licensierade spelare fr.o.m. division 1 och lägre (tjejer) och division 2 och lägre (killar).

Hur långa matcher är det?
Matcherna spelas 2x12 minuter där sista minuten i andra perioden är effektiv tid, i övrigt är det rullande tid som gäller.

Vilka klasser kan vi anmäla oss till?
Herr och dam.

Vad kostar det?
Pris för cupen är 2500:- /lag  och man garanteras tre matcher. Hör av er till kansliet vid frågor. Betalningen ska vara oss till handa senast 19 november. 

Hur är det med reglerna?
Det är svenska innebandyförbundets regler som gäller, men vissa undantag. Nyfiken på vilka regler som gäller? Kolla in det här! 

Jag vill veta mer!
Kul! Kontakta Johan Spindel  så berättar han mer. Ring 073-5189965 eller

Vilka är de andra kvalorterna? 
Sweden Floorball Cup spelar från norr till söder. Alla olika kvalorter hittar du information om på korpen.se.

Jag är nyfiken vad som händer på de andra kvalorterna!
I så fall rekommenderas turneringens Facebooksida. Där läggs bilder ut på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och så kan du följa med i resultatrapporteringen.