Danslek och Dansmix för barn

Danslek och Dansmix för barn

Start v 3, 2023

10 ggr, varje tillfälle är 45 min (aktiv tid 40 min inne i salen)

Korpen Motalas gymnastiksal, Östermalmsgatan 13.

Pris: 625 kr

Anmäl dig via mail till motala@korpen.se Ange barnets namn,  personnummer, vilken grupp som önskas samt målsmans mobilnummer. Faktura skickas via mail.

 

Söndagar kl 15.00, Danslek 3-4 år - för de yngsta på Korpen

Tillsammans gör vi både danser, lekar och rörelser som passar de yngsta. Vi dansar och rör oss till både traditionell barnmusik blandat med lite poppigare musik. Att få röra sig hjälper barnen att utveckla sin förmåga att hoppa, snurra, balansera och rulla. Om mamman och pappan behöver delta inne i salen så vill vi att ni deltar i övningarna. Barnet måste ha fyllt 3 år för att delta.

 

Söndagar kl 16.00, Dansmix 5-6 år

Det viktigaste är att locka fram barnens egna dansglädje. Genom dans, lek och övningar stärks barnens kropps- och rumsuppfattning. Vi dansar och rör oss till både traditionell barnmusik blandat med poppigare musik. Med rörelser släpper vi loss och har roligt tillsammans. Barnet måste ha fyllt 5 år för att få delta.

 

Intresselista, Dansmix 7-9 år

Ju äldre barnen blir så jobbar vi mer med koreografier som vi dansar till olika låtar. Här tycker vi om coola steg och showkänsla. (Skriv gärna upp er på intresselista så kontaktar vi er när vi får ihop deltagare och ledare)