Nå världens högsta topp!

Nu kan du nå världens högsta topp - i Motala. Korpen vill utmana dig att bestiga Mount Everest uppför Lustigkullebacken. Vi har räknat ut antalet gånger du behöver gå uppför backen för att ta dig från fot till topp på världens högsta berg. Det innebär att 164 vändor i Lustigkulleverest tar dig de 8 849 höjdmeter som motsvarar toppen av Everest. 

Du fyller själv i ditt personliga mål och sedan är det bara att köra. I vår digitala plattsform registrerar du varje vända som du tar dig uppför backen och ser hur du närmar dig toppen. På vägen upp kan du låsa upp milstolpar som ta del av en hel del information om vår härliga natur. 

Utmaningen startar den 1 maj och håller på till den 31 oktober och du kan närsom helst anta utmaningen och påbörja din resa mot toppen.

Du fyller själv i ditt personliga mål och sedan är det bara att köra. I vår digitala plattform registrerar du varje vända som du tar dig uppför backen och ser hur du närmar dig toppen. På vägen upp kan du låsa upp milstolpar och ta del av en hel del information om vår härliga natur.

Utmaningen är ett samarbete med Svenskt friluftsliv.

Varje månad lottar vi ut fina priser bland deltagarna. Vinnarna kontaktas på telefon och presenteras på Facebook och Instagram.

Sponsorer