Vattengympa på Tobisvik sommaren 2024

Ledare: Birgitta

Att träna i vatten är en skonsam träningsform som passar alla. Skaderisken är låg och du belastar varken senor, leder, skelett eller muskler. Framförallt är det en väldigt rolig träningsform!

Vår vattenträning är för tillfället inställd på grund av renovering av simhallen. Vi informerar här på sidan när vattengympan kan komma igång igen. 

Vattengympa sommaren 2024

Vi kommer ha vattengympa på Tobisviksbadet torsdagar kl 10.00, från 20/6 - 11/7 därefter 8/8 tills badet stänger. Bokning till passet sker via appen Zoezi, eller ring Birgitta 070-6042699 så fixar vi bokningen. Passet kostar 50:- eller 45:- för pensionär. Korpen Simrishamns medlemmar går in gratis medan övriga betalar inträde till badet. Vid färre deltagare än 6 st ställs passet in och de som bokat får mail om detta.

Så här bokar du i Zoezi; Ladda hem appen Zoezi, välj Korpen Simrishamn, fyll i dina uppgifter och välj därefter schema och du kan boka en plats på vattengympan. Är du redan medlem och kan inte logga in, skicka ett meddelande och din e-mailadress så hjälper vi dig. Får du problem vid bokningen så hör av dig så hjälper vi dig.    Birgitta 070-6042699, korpensimrishamn@gmail.com