Dans

Dansa med Korpen

Dans-mix i Stockholm

En dansklass med fokus på glädje och energi! Dans-mix är vad det heter, en danskurs med en mix av olika stilar såsom latino, disco, street, jazz och fler. Genom dans förbättrar du både kondition och koordination under tiden som du har roligt. Ingen förkunskap behövs, det är din lust till rörelse som räknas. Varmt välkommen på dansparty med Korpen.


Dansa en gång i veckan?
Köp en danskurs om du vill gå på ett pass i veckan, samma tid och plats. En kurs består av ca 14 pass på en termin.

Vill du träna flera pass i veckan?
Då rekommenderar vi våra träningskort. Med träningskorten kan du variera din träning och du väljer själv hur ofta du vill träna.

Kurser

Dans | Dans, Hökarängen, måndag

Hökarängskolan

Datum

22 jan - 13 maj 2024

Tid

Måndagar 21:00 - 21:45

Välkommen på dansparty!
Detta är en dansklass med fokus på glädje och energi. Klassen är uppbyggd låt för låt, där varje låt är en ny rolig koreografi.
Här blandas olika dansstilar såsom latino, disco, street, jazz eller något helt annat. Du tränar kondition och koordination med musiken som kraftkälla. Ingen dans- eller träningsvana behövs; det är din lust till rörelse som räknas och rörelserna kan göras med olika intensitet eller utan hopp. Varmt välkommen!


Tränare: Malin Wilje


Hur gör jag för att anmäla mig till gruppträning?

För att anmäla dig till en eller flera utav våra gruppträningspass behöver du skapa ett konto i KIT (Korpens IT-system) samt inneha ett aktivt medlemskap. Du kan skapa ditt konto och aktivera ditt medlemskap i samband med att du väljer vilken kurs du vill delta på eller vid köp av ett träningskort.

Träna en gång i veckan?
Köp den kurs om du vill träna. Samma tid och plats. En kurs består av ca 14 pass på en termin. Klicka här för att se vårt utbud av träningar.

Flera träningar och idrotter varje vecka?
Köp vårt Gröna kort Gruppträning eller Sollentuna. Med våra träningskort kan du gå på flera utav våra gruppträningar.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Är det uppehåll någon gång under terminen?

Logga in på Mina Sidor i KIT för att se vilka datum det är träning. Du kan även titta i schemat: https://korpenstockholm.zoezi.se/member#/schedule/3

Sänks priset under terminens gång?

När halva terminen har passerats reducerar vi priserna med 50%. Priserna uppdateras på anmälningssidan.