Dansa med Korpen

Fridans & dansmix

Dans i Stockholm

Dansa för både kropp och själ med Korpen. Välj dansmix för ett roligt och fartfyllt pass som tränar både kondition och koordination. Vill du hellre röra dig fritt efter dina behov så ska du välja fridans, där guidas du genom blandad musik och olika rytmer. Ingen förkunskap behövs, det är din lust till rörelse som räknas. 

Fridans

En typ av dans där du guidas i olika rytmer och blandad musik. Du inspireras till att lyssna inåt och känna vad just din kropp behöver. Inga bestämda steg, inga krav. Du blir medveten om och fördjupar din andning, vilket är både återhämtande och energigivande. Du får fart på kroppens egna lyckohormoner och varje pass avrundas med en guidad avslappning.

Dansmix

Detta är en dansklass med fokus på glädje och energi. Varje låt är en ny rolig koreografi. Här blandas olika dansstilar som exempelvis latino, disco, street och jazz. Du tränar kondition och koordination med musiken som kraftkälla. 


Dansa en gång i veckan?
Köp en danskurs om du vill gå på ett pass i veckan, samma tid och plats. En kurs består av ca 14 pass på en termin.

Vill du träna flera pass i veckan?
Då rekommenderar vi våra träningskort. Med träningskorten kan du variera din träning och du väljer själv hur ofta du vill träna.

Kurser

Dans | Dansmix, Hökarängen, måndag

Hökarängskolan

Datum

2 sep - 9 dec 2024

Tid

Måndagar 21:00 - 22:00

Välkommen på dansparty!
Detta är en dansklass med fokus på glädje och energi. Klassen är uppbyggd låt för låt, där varje låt är en ny rolig koreografi.
Här blandas olika dansstilar såsom latino, disco, street, jazz eller något helt annat. Du tränar kondition och koordination med musiken som kraftkälla. Ingen dans- eller träningsvana behövs; det är din lust till rörelse som räknas och rörelserna kan göras med olika intensitet eller utan hopp. Varmt välkommen!


Tränare: Malin Wilje

Dans | Fridans, Kärrtorp, tisdag

Kärrtorpshallen, Övre motionsrum

Datum

3 sep - 10 dec 2024

Tid

Tisdagar 19:00 - 20:00

Fridans i mindfulness

Det är en typ av dans där du guidas till dans i olika rytmer och blandad musik. Du får inspiration att lyssna inåt och känna vad din egen kropp behöver. Inga bestämda steg, inga krav

Du vägleds till att öka din närvaro i kroppen, bli medveten om och fördjupa din andning vilket är återhämtande och energigivande. Du får fart på kroppens egna lyckohormoner. Finns numera forskningsresultat på hur välgörande det är med dans i olika former.

Varje pass avrundas med en guidad avslappning.
Tränare:


Hur gör jag för att anmäla mig till gruppträning?

För att anmäla dig till våra gruppträningspass behöver du skapa ett konto i KIT (Korpens IT-system) samt inneha ett aktivt medlemskap. Du kan skapa ditt konto och aktivera ditt medlemskap i samband med att du väljer vilken kurs du vill delta i eller vid köp av ett träningskort.

Träna en gång i veckan?
Köp den kurs om du vill träna. Samma tid och plats. En kurs består av ca 14 pass på en termin. Klicka här för att se vårt utbud av träningar.

Flera träningar och idrotter varje vecka?
Köp vårt Gröna kort Gruppträning eller Sollentuna. Med våra träningskort kan du gå på flera utav våra gruppträningar.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Är det uppehåll någon gång under terminen?

Logga in på Mina Sidor i KIT för att se vilka datum det är träning. Du kan även titta i schemat.

Sänks priset under terminens gång?

När halva terminen har passerats reducerar vi priserna med 50%. Priserna uppdateras på anmälningssidan.