Anmälan stängd

Företagscup 17 september

Sista anmälningsdag 5 september

Företagscuper

Cuper för alla företag 

Alla företag är välkomna att anmäla sig till våra företagscuper. Det är ett perfekt sätt att få sina anställda att röra på sig samtidigt som man svetsar samman personalgruppen.

Kommande cuper

Fotbollscup 17 september 2021

17 september har ni chansen att spela fotboll med kollegorna. Det är den centrala och fina planen Långholmens BP som gäller med start kl 18.00. För 4000kr/lag får ni bland annat minst 4-7 matcher, domare, funktionärer och tilltugg, samt en massa företagslag som gör upp om titeln. Spelformen är Mix 7-spelare (Fritt antal avbytare).

Mixade lag gäller, vilket betyder att alla lag alltid måste ha minst två damspelare på planen.

Ladda ner detaljerad info om cupen

  • När? 17 september 18.00-22.00
  • Var? Långholmens BP
  • Kostnad? 4000 kr/lag 
  • Spelform? Mix 7-spelare

Bjud in till er egna cup

Bjud in till er alldeles egna företagscup där ni utmanar era konkurrenter, kunder eller leverantörer. Vi hjälper er med domare, hallar, spelschema, pokaler mm. och ni bjuder in de som ni vill ska delta.

Är ni intresserade och vill veta vilka datum som finns tillgängliga kontakta oss.

Wiktor - Fjärrvärmeprojekt Sv AB

"Anledningen till att vi valde Korpen Stockholm var att de gav ett professionellt intryck och tog ett helhetsansvar för turneringen med bokning hall, spelschema, domare, mat/tilltugg mm. Innebandyturneringen blev superlyckad eftersom vi kunde koncentrera oss på innebandyn och mingla med övriga medan Korpens trevliga personal skötte turneringen. Av våra kunder blev turneringen så uppskattad att den går av stapeln i vår igen och självklart blir det Korpen Stockholm som arrangerar!"

Kontakta oss