Anmälan stängd

Företagscup 26 november

Cupen är inställd

Företagscuper

Cuper för alla företag 

Alla företag är välkomna att anmäla sig till våra företagscuper. Det är ett perfekt sätt att få sina anställda att röra på sig samtidigt som man svetsar samman personalgruppen.

Kommande cuper

Innebandycup 26 november 2021

26 november har ni chansen att spela innebandy med kollegorna i Liljeholmshallen. För 4000kr/lag ingår matcher, domare, funktionärer och tilltugg. Spelformen är 3 spelare utan målvakt och det får vara max två av respektive kön på planen. Alltså behöver laget bestå av både tjejer och killar (fritt antal avbytare).

Ladda ner detaljerad info om cupen

  • När? 26 november 13.00-16.00
  • Var? Liljeholmshallen
  • Kostnad? 4000 kr/lag 
  • Spelform? 3 spelare (Mix) utan målvakt 

Bjud in till er egna cup

Bjud in till er alldeles egna företagscup där ni utmanar era konkurrenter, kunder eller leverantörer. Vi hjälper er med domare, hallar, spelschema, pokaler mm. och ni bjuder in de som ni vill ska delta.

Är ni intresserade och vill veta vilka datum som finns tillgängliga kontakta oss.

Wiktor - Fjärrvärmeprojekt Sv AB

"Anledningen till att vi valde Korpen Stockholm var att de gav ett professionellt intryck och tog ett helhetsansvar för turneringen med bokning hall, spelschema, domare, mat/tilltugg mm. Innebandyturneringen blev superlyckad eftersom vi kunde koncentrera oss på innebandyn och mingla med övriga medan Korpens trevliga personal skötte turneringen. Av våra kunder blev turneringen så uppskattad att den går av stapeln i vår igen och självklart blir det Korpen Stockholm som arrangerar!"

Kontakta oss