Fotbollsscup 16 september

Långholmens BP

Företagscuper

Cuper för alla företag 

Alla företag är välkomna att anmäla sig till våra företagscuper. Det är ett perfekt sätt att få sina anställda att röra på sig samtidigt som man svetsar samman personalgruppen.

Kommande cuper

Fotbollscup 16 september 2022

16 september har ni chansen att spela fotboll med kollegorna på Långholmens BP. För 4000kr/lag ingår matcher, domare, funktionärer och tilltugg. Spelformen är 7 spelare mix (6 spelare + målvakt). Det ska alltid vara minst 2 utespelare av respektive kön på planen och valfritt antal avbytare. 

Ladda ner detaljerad info om cupen

  • När: 16 september 18.00-22.00
  • Var: Långholmens BP
  • Kostnad: 4000 kr/lag (inkl. domararvode)
  • Spelform: 7 spelare mix

Bjud in till er egna cup

Bjud in till er alldeles egna företagscup där ni utmanar era konkurrenter, kunder eller leverantörer. Vi hjälper er med domare, hallar, spelschema, pokaler mm. och ni bjuder in de som ni vill ska delta.

Är ni intresserade och vill veta vilka datum som finns tillgängliga kontakta oss.

Wiktor - Fjärrvärmeprojekt Sv AB

"Anledningen till att vi valde Korpen Stockholm var att de gav ett professionellt intryck och tog ett helhetsansvar för turneringen med bokning hall, spelschema, domare, mat/tilltugg mm. Innebandyturneringen blev superlyckad eftersom vi kunde koncentrera oss på innebandyn och mingla med övriga medan Korpens trevliga personal skötte turneringen. Av våra kunder blev turneringen så uppskattad att den går av stapeln i vår igen och självklart blir det Korpen Stockholm som arrangerar!"

Kontakta oss