Korpdomare i Stockholm

För dig som dömer eller vill börja döma

Domare i Korpen Stockholm

På denna sida hittar du som domare i Korpen Stockholm all information du behöver. Du som vill bli domare har också möjlighet att ansöka om att bli det hos oss. Vi har seriespel och cuper i en mängd olika idrotter och behöver alltid fylla på domarkåren med nya talanger eller rutinerade krafter. Ansök idag om att bli fotbollsdomare, innebandydomare eller basketdomare! Föredrar du volleyboll eller hockeybockey så finns det även möjlighet till det!

För dig som är domare idag

Information till dig som är domare i Korpen Stockholm. Ladda ner domarhandboken, kvittomallar och andra dokument ämnade för dig som domare.

  Logga in  
Domarhandbok Domaravtal Domarkvitto
WO-lista Blankett grov förseelse Blankett städning

Bli domare - Börja döma i Korpen

Vill du börja döma en idrott i Korpen? Då har du hittat rätt! Vi söker ständigt efter nya förmågor som kan skapa en härlig stämning på matcherna. Som domare i Korpen Stockholm är du vår ambassadör och vårt ansikte utåt. Du är i många fall den enda personliga kontakt som våra medlemmar har med föreningen vilket gör att ett av dina viktigaste uppdrag är att bemöta lagen och spelarna på ett professionellt sätt men med ”glimten i ögat”. Vi kallar detta för att vara ”Grön och skön”. Regelboken är såklart viktig men ett stort leende och trevligt bemötande gentemot lagen är så mycket viktigare! 

Bli fotbollsdomare

Bli fotbollsdomare i Korpen Stockholm! Skicka en intresseanmälan till fotboll@korpenstockholm.se  med ett par rader om dig själv, dina domarmeriter och varför du skulle passa bra som domare i Korpen. 

Bli innebandydomare 

Intresseanmälan skickas till innebandy@korpenstockholm.se

Övriga idrotter

Skicka in din intresseanmälan till rinkbandy, basket eller volleyboll följt av @korpenstockholm.se 

Kontakta oss