Friskvårdsbidrag

Många arbetsgivare erbjuder idag sina anställda någon form av friskvårdsbidrag. Det innebär helt enkelt att de har möjlighet att få en summa pengar från arbetsgivaren för att ta hand om sin hälsa. Att motionera i Korpen Stockholm är ett utmärkt sätt för att nyttja sitt friskvårdsbidrag.

När det kommer till friskvårdsbidrag och lagidrott i Korpen behöver den person som anmäler och betalar för laget hjälpa sina lagkamrater om de i sin tur ska kunna nyttja sitt friskvårdsbidrag. Vi som förening kan endast utfärda kvitton på genomförda betalningar till oss. Oftast är det lagledaren som betalar hela anmälningsavgiften för laget. Lagledaren kan då själv hämta sitt kvitto från Mina sidor så snart betalningen är genomförd och registrerad hos oss.

För övriga spelare som varit med och delat på anmälningsavgiften gäller att de istället får ett kvitto från den person som de betalt till (lagledaren). Lagledaren behöver alltså själv skriva kvitton till sina lagkamrater.

Kvittot bör innehålla

  1. För- och efternamn
  2. Personnummer
  3. Vilken typ av aktivitet som kvittot gäller
  4. Årtal på aktiviteten
  5. Att aktiviteten arrangeras av Korpen Stockholm
  6. Betald summa
  7. Datum och underskrift av lagledare

Ett tips kan vara att bifoga kvittot från oss på hela anmälningsavgiften. Kontoutdrag från både betalare (spelare) och betalningsmottagare (lagledare) kan också hjälpa till att förtydliga vid behov.  

Exempel på kvitto

Kontakta oss