STIGA Padel

Korpen Stockholm inleder samarbete med padelsveriges just nu hetaste utmanare, STIGA Padel. 21 oktober lanserade STIGA sin första uppsättning padelracket. Serien innehåller tre racket, ARC, ART och ACE, som täcker in alla spelare från nybörjare till eliten och som är utvecklade i samarbete med förbundskapten Daniel Dios.

Samarbetet är i första hand kopplat till Korpen Stockholms padelträningar och kommer innebära att deltagarna har möjlighet att testa och även köpa ett nytt STIGA-racket till ett förmånligt pris.

David Eriksson, Partneransvarig på Korpen Stockholm

”Det känns jätteroligt att två svenska och klassiska varumärken som Korpen och STIGA kan inleda ett samarbete för att underlätta att få fler människor i rörelse. Rent konkret kommer samarbetet innebära högre kvalitet på Korpen Stockholms padelträningar och vi kan hjälpa våra medlemmar att hitta ett racket som passar just deras nivå och ambition. Jag tror och hoppas att det här är starten på ett långt samarbete som kan utökas med tiden.”

John Bandstigen, Produktchef på STIGA Padel

”Från STIGA Sports sida är avtalet med Korpen Stockholm en kvalitetsstämpel och ett bevis på att vi träffat helt rätt i vår satsning på den nya folksporten padel. Att responsen på vår första racketserie blivit så överväldigande positiv är förstås mycket uppmuntrande för alla oss som varit involverade i utvecklingsprocessen. Med Korpen som samarbetspartner ökas förutsättningarna att bli folksportens val av racket”. 

Lär mer om STIGA Padel