Samlad information - 7-manna fotboll - 2023

Generell information:

Årets serie har lottats och spelet är igång, inga nya lag kan ansluta denna säsong. För att se den information och inbjudan som vi skickade ut inför denna säsong kan ni klicka här!

Spelschemat som PDF (uppdaterat 2023-05-26):

Hämtas här - klicka på mig! Observera att kontaktlista finns längre ner på denna sida!

Tabell, spelschema och resultat (Webb):

Vi registrerar alla matcher i Korpens IT-system (KIT). Här har ni direktlänk till sidan för årets herrserie - klicka på mig!

OBS #1: väl inne på resultatsidan under tabellen ser ni kommande matcher. Vill ni se resultaten i redan spelade matcher klicka ni på fliken "spelade". Ni kan därefter även klicka på "starttid", "hemmalag" eller "bortalag" för att sortera utefter dom valen.

OBS #2: eventuella matcher på datum som passerat som står utan resultat är matcher som inte spelats av olika orsaker. Korpen kommer i första hand försöka lägga nya datum för dessa matcher, och i sista hand (vid slutet på säsongen) lägga W.O. på de matcher vi inte kunnat genomföra.

Korpen håller intern statistik på vilka lag som lämnat återbud etc. Vid nya datum på inställda matcher kommer alltid förslag skickas till lagen först att ta ställning till. Den kommunikationen sker med lagledaren.

Kontaktlista:

Här finns en lista med kontaktuppgifter till alla lagledare och alla domare * - klicka på mig!

* PS uppdaterad 2023-05-26 då det fanns ett felande telefonnummer!

Spelarbank:

För lag som söker spelare, eller spelare som söker lag att spela i, kan vi tipsa om sidan "Spelarbank Sundsvall" som vi skapat på Facebook - klicka på mig!