Vad händer hos oss!?

Nu har vi strax genomfört ytterligare en termin full med träning både enskilt och i grupp. Bra jobbat alla!
Vi är så glada att ni fortsätter att träna med oss och vi hoppas nivill göra det även när det blir varmare och skönare ute. Träning tar inte så lång tid av din dag:)

Medlemsskap
Vi har nu ett rullande medlemskap vilket innebär att det kan löpa ut när som helst på året. Viktig att du håller dig uppdaterad när ditt kort är giltigt. Du är försäkrad hos oss när du tränar och kommer inte in genom dörren med ett ogiltigt kort.

Hälsoklubben
Vill du göra en investering i dig själv men har svårt att komma igång och vet inte riktigt var du ska börja?
Häng då med i vår Hälsoklubb! Vi gör en hälsoresa tillsammans med ändå individuellt. Välj nivå brons, silver eller guld. Hör av dig så berättar vi mer.

Styrelsen informerar
Den nya styrelsen har nu setts för vår första utvecklingsdag och arbetat igenom olika delar vi ser utifrån behov, utmaningar men också styrkor att bygga vidare på i vår förening. I styrelsen arbetar vi utifrån två delar, en mer operativ del som handlar om att skapa förutsättningar för verksamheten att möta er medlemmars behov och önskemål här och nu. Men också en strategisk långsiktig del som handlar om att vara en stabil och solid förening som kan fortsätta erbjuda en bred bas av träning, enskild som gruppträning samt fortsätta ta träning och hälsa för våra medlemmar in i framtiden. Vi vill ju helt enkelt vara det självklara valet för alla Vadstenabor att träna och må bra, en Korpförening i framkant i Sverige.

Vi vill bli fler!
Vet du någon som vill eller kanske behöver börja träna? Någon som skulle tycket var kul att träna tillsammans med andra?
Ta med den personen till oss för ett besök. Hos oss får man alltid chansen att provträna innan man bestämmer sig för vilket kort som skulle vara aktuellt.
Lyckas du värva en ny medlem får du 10% rabatt på ditt nästa kortköp.

Instruktörer
Vi är i ständigt behov av att fylla på vår härliga instruktörs grupp med nya ledare.
Är du den personen vi söker som tycker om att utvecklas och utveckla en verksamhet? Då är du välkommen att höra av dig till kansliet.

Korpen Vadstena är allas förening och vi vill att ni ska trivas!
Skulle du se något som du inte tycker passar i våra lokaler, det är inte rent och  snyggt eller något annat du tycker vi borde känna till. Tveka inte att höra av dig till oss!

10 år i höst!
I höst har vi varit i våra lokaler i 10 år och det vill vi fira med er!
Datum och mer info kommer lite längre fram.

Tack för att du tränar tillsammans med oss på Korpen Vadstena!!