Videon kan inte visas om du inte har godkänt cookies.
Godkänn nödvändiga cookies

Seniorträning

Seniorträning

Västerås erbjuder  "gå-innebandy", "gå-fotboll", bordtennis och seniorparkour för seniorer.

Detta ger seniorer möjlighet att mötas och prova på de målgruppsanpassade aktiviteter som vi har att erbjuda.  Deltagare fått uppleva rörelseglädje och gemenskap – och fler ska det bli!

Vi håller till i våra egna nybyggda lokaler på Lugna gatan 18, ingång till vänster på huset.

Vi erbjuder denna träning varje vecka Måndagar och Onsdagar mellan 10.00-11.30

Pris 500 kr per termin (för de 20 första) plus medlemskap i Korpen Västerås som kostar 100 kr

Vi bjuder på Kaffe 

Program

Måndag 

10:00-11:30 Parkour & Bordtennis

Onsdag 

10:00-11:30 "Gå-fotboll" och "Gå-innebandy"

Vad är "Gå fotboll"

Gåfotboll är ett bollspel som passar dig som älskar att spela fotboll och hellre går än springer. Du behöver inte ha några tidigare spelkunskaper utan här spelar alla på lika villkor. Det är inte tillåtet att tacklas eller vara fysisk, och om någon blir för ivrig och råkar springa, går bollen över till det andra laget. Spelet är riktigt kul och mycket jobbigare än vad man kan tro. Du får motion, puls och social gemenskap på samma gång!

Vad är "Gå innebandy"

Gåfotboll är ett bollspel som passar dig som älskar att spela innebandy och hellre går än springer. Du behöver inte ha några tidigare spelkunskaper utan här spelar alla på lika villkor. Det är inte tillåtet att tacklas eller vara fysisk, och om någon blir för ivrig och råkar springa, går bollen över till det andra laget. Spelet är riktigt kul och mycket jobbigare än vad man kan tro. Du får motion, puls och social gemenskap på samma gång!

Vad är "Seniorparkour"

Träna balans, smidighet och rörlighet i en trygg och enkel anpassad hinderbana. Välkomna att träna kroppen till att fungera bäst och behålla funktion i vardagen under hela livet!

 

 

 

 

Alla aktiviteter i Korpen Västerås