Bli en Aktiv Arbetsplats

Korpen har samlat företag och arbetsplatser för att idrotta tillsammans i över 100 år! Korpen erbjuder mängder med olika aktiviteter som får arbetsplatser i hela landet att aktivera sig.

Ett stimulerande arbetsklimat och god arbetsmiljö uppmuntrar till bättre arbetsinsatser, men en Aktiv Arbetsplats bidrar även till nöjdare, piggare och mer lojala medarbetare. Företag som ger sina medarbetare möjlighet att aktivera sig på arbetsplatsen har helt enkelt roligare tillsammans och presterar bättre.

Hos oss finns det något för alla, oavsett motionsnivå. Varför inte erbjuda gruppträning på lunchen, ett löppass efter arbetsdagens slut eller arrangera en aktiv afterwork i form av en rolig turnering?

Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet arbetar aktivt med att minska stillasittandet på arbetsplatser på ett lustfyllt sätt. Att röra på sig ska vara roligt och ge ännu mer energi på jobbet. Är ni en Aktiv Arbetsplats med Korpen får ni tillgång till Korpens enkla Aktiva Verktyg som gör att ni får roliga, kreativa och mer energirika arbetsdagar.

Har du frågor och funderingar som rör hur ni blir en Aktiv Arbetsplats, varmt välkommen att kontakta:

Anna Sundström
anna.sundstrom@korpen.se
08- 699 64 15

Kom i form med Korpen.
Hitta din motion.
;