Korpen aktiverar arbetsplatser

Korpen har samlat företag och arbetsplatser för att idrotta tillsammans i över 100 år! Korpen erbjuder mängder med olika aktiviteter som får arbetsplatser i hela landet att aktivera sig.

Ett stimulerande arbetsklimat och god arbetsmiljö uppmuntrar till bättre arbetsinsatser, men en Aktiv Arbetsplats bidrar även till nöjdare, piggare och mer lojala medarbetare. Företag som ger sina medarbetare möjlighet att aktivera sig på arbetsplatsen har helt enkelt roligare tillsammans och presterar bättre.

Hos oss finns det något för alla, oavsett motionsnivå. Varför inte erbjuda gruppträning på lunchen, ett löppass efter arbetsdagens slut eller arrangera en aktiv afterwork i form av en rolig turnering?

Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet arbetar aktivt med att minska stillasittandet på arbetsplatser på ett lustfyllt sätt. Att röra på sig ska vara roligt och ge ännu mer energi på jobbet. Är ni en Aktiv Arbetsplats med Korpen får ni tillgång till Korpens enkla Aktiva Verktyg som gör att ni får roliga, kreativa och mer energirika arbetsdagar.

Bli en Aktiv Arbetsplats

Din arbetsplats eller organisation kan bli en Aktiv Arbetsplats med Korpen på olika sätt. Det enklaste sättet att ansluta är om ni redan har en befintlig idrottsförening eller personalförening på arbetsplatsen. Det enda ni behöver göra då är att ansluta föreningen till Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet till en kostnad av 500 kronor per år. Har ni ingen förening kan ni alltid bilda en och sedan ansluta den till oss. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer om hur din arbetsplats kan bli mer aktiv. 

Vid frågor kontakta:

Kajsa Sellidj Wretman
kajsa.sellidj@korpen.se
08-699 64 14

Hitta din aktivitet
eller dra igång något eget.