Hoppa till sidans innehåll

Träningsresa till Portugal

Den 12-19 oktober blir det favorit i repris då vi arrangerar en härlig träningsvecka i soliga Portugal tillsammans med Springtime. Yoga eller dans på stranden, padeltennis med en instruktör eller varför inte lira årets roligaste fotbollsturnering? Du väljer det på schemat som ger dig träningsglädje!
  • Uppdaterad: 06 SEP 2018 14:30

Priser
Pris från 8 995 kr. Boka innan 31 maj så erhåller du 750 kr rabatt. Uppge kod KORPEN *

* Gäller boende på Yellow Hotel och The Prime Energize.

Varje dag erbjuder vi runt tio pass med blandat utbud. Efter en god frukostbuffé kan du, för att nämna några aktiviteter, kicka igång dagen med att spela padel eller tennis. Du kan se det som uppvärmning för att sedan fortsätta träningsdagen med ett danspass. Och vem tackar nej till att avsluta dagen med ett yoga-pass på stranden i solnedgången?

För att du ska få ut maximalt av din träning kommer det under veckan finnas ett 15-tal instruktörer på plats. Så passa på att vässa på både boll- och danstekniken! För att öka din motivation har vi även sett till så att flera inspirerande föreläsare är med på resan. Allt för att du ska få ut så som möjligt under sju härliga dagar.

Stort träningsutbud
Varje förmiddag har du möjligheten att spela padel, tennis eller pickleball med en duktig instruktör. Vill du däremot börja dagen med ett svettigt löppass eller en lite lugnare stavgång finns såklart den möjligheten också. Varje eftermiddag kommer det dessutom finnas ytterligare en bollaktivitet på schemat – beachvolley, strandfotboll eller varför inte gå tillbaka till skolåren och lira spökboll (dodgeball)? Du bestämmer!

Förra årets succéaktivitet är med på schemat!
Vill du väcka tävlingsmänniskan i dig är resans fotbollsturnering ett måste. Turneringen passar lika bra för dig som har ett hjärta som klappar lite extra för fotboll, men även för dig som kanske vill snöra på dig fotbollsskorna för första gången. Alla aktiviteter under resan välkomnar alla nivåer! Turneringen spelas i 7-mannalag (mixade lag) och skulle lagkompisarna vara kvar på hemmaplan kan du vara lugn. Lagindelningen sker på plats så det kommer finnas möjlighet till att lira i ett lag.

Forma ditt eget träningsschema
Vill du spela ännu mer boll, eller få in mer gruppträning än det som står skrivet i schemat, är självklart inte det ett problem. Vi hjälper dig med att boka banor, matchar ihop dig med likasinnade som kanske vill slå några extra bollar, eller ordnar en löpgrupp för er som vill avsluta dagen med en runda i den härliga miljön som Algarvekusten erbjuder.

Vi vågar lova dig en träningsresa som fyller på batterierna. Du får gångavstånd till en av Portugals vackraste stränder, chansen att träna med kunniga instruktörer och kanske det bästa av allt – du får dela upplevelsen med hundratals likasinnade! Men du, glöm inte bort att unna dig att bara ligga i en solstol eller på stranden då och då. Återhämtning är nog så viktigt.

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info