Hoppa till sidans innehåll

För dig


Lagidrott-Korpen-fotbollsskor

Lagidrotter

Gör som över 100 000 andra personer - spela i ett korplag! Våra populäraste lagidrotter som fotboll och innebandy är otroligt populära och det blir bara fler och fler som upptäcker hur kul det är att spela i ett korplag. Dra ihop kompisgänget och starta ett eget lag redan idag!

Gympa-Korpen

Gympa

Gympa har länge varit en hörnsten inom vårt gruppträningsutbud och tusentals människor gympar med oss varje vecka. Ett gympapass kan genomföras i många olika former men det bästa av allt är att du alltid kan anpassa passet utifrån din egen förmåga.

kondition-Korpen

Kondition

Vill du förbättra din kondition? Med en god kondition får du bland annat mer ork, ett starkare hjärtat och vilopulsen sjunker. Flera av våra korpföreningar arrangerar bland annat olika motionslopp som garanterat får upp din puls.

Vattenträning-Korpen

Vattenträning

Vattenträning är en effektiv och rolig träningsform där alla kan vara med! Ett vattenpass ger dig en allsidig träning för hela kroppen med vattnet som motstånd. Träningen kan ske både på grunt och djupt vatten och du väljer själv vilken nivå du vill ligga på för att utmana dig själv.

Styrka-Korpen

Styrka

En stark kropp är en glad kropp! Vill du bli starkare ska du kika in vårt gruppträningsutbud. Här hittar du flera olika träningsformer som fokuserar lika mycket på att bygga en stark kropp som att ha roligt! Testa på Core, Bodypump eller varför inte vår populära träningsform EFIT- Effektiv Funktionell Intensiv Träning.

dans-Korpen

Dans

Vältränad eller inte, alla kan vara med och göra ett danspass till sitt eget. Utbudet av dansklasser växer så det knakar inom Korpen och vi har flera duktiga instruktörer runt om i landet. Kanske är ett Zumbapass det som lockar mest eller varför inte testa på streetdance eller latinmoves? Kolla med din närmsta förening vad de erbjuder!

Korpen-pingis

Racketsporter

Att få spela racketsporter och dessutom ingå i ett seriespel är för många det roligaste som finns. Bordtennis är en stor del av Korpens racketsporter och i till exempel Korpen Stockholm arrangeras flera olika bordtennisturneringar. Vad sägs om att dra ihop ett lag och delta i någon av Korpens seriespel? Det låter inte så dumt eller hur?

Vintersport-Korpen

Vintersporter

Vintersporter har en särskild charm och lockar flera till en aktiv livsstil. Flera av Korpens föreningar organiserar vintersporter så som rinkbandy med bandyboll på rink eller korphockey med puck.

Föräldrar-barn-Korpen

Föräldrar och barn

Flera av Korpens föreningar har aktiviteter som riktar sig till föräldrar och barn. Parkour är en träningsform som verkligen utmanar kroppen och som på senare år blivit en riktig succé. Det bevisar till exempel Korpen Sollentuna som snabbt fyller sina parkourpass där barn från 6-15 får hoppa över hinder och lära sig rätt teknik. Är du ute efter en lugnare träningsform för ditt barn så erbjuder flera föreningar babysim, knattesim och simlekis.

Korpp-och-Sjal-Korpen

Kropp och själ

Koppla av i vardagen med ett av Korpens inspirerande yogapass. Vi erbjuder flera olika typer av kropp och själ-klasser där fokus ligger på balans, rörlighet, styrka och avspänning till exempel Qigong, Yoga och Pilates.

Seniorgympa-Korpen

Senior

Den bästa träningen är den som blir av! Detta enkla faktum gäller alla oavsett ålder. Korpens seniorgympa erbjuder träning för dig som är äldre med övningar som både tar hänsyn, bygger upp och utmanar.

Ovrig-traning-Korpen

Övrigt

I din lokala korpförening finns det alla möjligheter att starta motionsverksamhet vilket betyder att det finns över 80 olika idrotter eller aktiviteter inom Korpen.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:03 Skribent: Ylva Berghem

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info