Hoppa till sidans innehåll

Korpen på jobbet

Korpen har samlat företag och arbetsplatser för att idrotta tillsammans i över 100 år. Det är alltså från företagsidrotten Korpen härstammar och den är viktig för oss
  • Uppdaterad: 07 SEP 2016 14:30

Korpen kan erbjuda flera olika alternativ som kan få arbetsplatser att komma igång och röra på sig och som samtidigt skapar gemenskap och inspirerar till en hälsosammare livsstil. Korpen ger arbetsplatsens medarbetare möjlighet att lära känna varandra på ett nytt sätt genom att till exempel erbjuda gruppträning på lunchen, ett löppass efter arbetsdagens slut eller arrangera cuper i olika former. Vi kan också erbjuda inspirerande föreläsningar, roliga hälsodagar och kunskapshöjande utbildningar.

Halsotjanseter

Hälsotjänster

Ökad kompetens inom hälsa och hälsoarbete skapar ett ökat engagemang kring arbetsplatsens och den egna hälsan och en motivation till förändring.

Strategisk-halsoinspiratorsutbildning

Strategisk hälsoinspiratörsutbildning

För att förbättra kvaliteten på hälsoarbetet på företaget eller i organisationen kan det vara till stor hjälp att utbilda hälsoinspiratörer.

lagidrott-Korpen-innebandy

Lagidrott

Korpen har cirka 100 000 personer i över 10 000 korplag i seriespel varje år. Nästan var femte lag är ett gäng spelsugna arbetskamrater!

Gympa-Korpen

Gruppträning

Att träna i grupp är en av de allra vanligaste träningsformerna idag. I Korpens gruppträningsutbud finns något för alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren, om du söker en mjukare eller tuffare träning, om du vill träna på land eller i bassäng. Välj om det passar bäst att era medarbetare kommer till våra lokaler för att träna, eller om vi ska komma till er.

Kontakta Kajsa Sellidj Wretman för mer information, 08-699 64 14, This is a mailto link

Skribent: Ylva Berghem

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info