Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsstöd

  • Uppdaterad: 08 AUG 2018 09:44

Föreningsstöd

Under denna rubrik har vi samlat bra information för föreningen. Du hittar kontaktuppgifter till våra föreningsutvecklare, info om LOK-stöd, rabatter för föreningar, Korpens normalstadgar och mycket mera.


KIT

KIT är namnet på Korpens gemensamma IT-system för kommunikation- och administration. Här hitta du till exempel information hur ni kommer igång, manualer och planerade uppdateringar.

Grön och skön-utbildning

Grön och skön-utbildning

Hur grön och skön är du? Boka en kostnadsfri utbildning i Grönt och skönt ledarskap! Genom att leda med tillit får ni fler som tar ansvar och skapar tillsammans.


Korpens Stora Mötesplats 2020

Nu är anmälan öppen till Korpens stora mötesplats och förbundsmöte 15-17 maj på Skogshem & Wijk, Lidingö. Skynda dig att säkra din plats!


Marknadsföring 

Det är viktigt att Korpen alltid känns igen oavsett vilka kanaler eller media vi syns i. Till hjälp har Korpen en grafisk profil, marknadsbank, bildbank, webshop och mycket mer.


Aktiv senior

I oktober 2019 erhöll Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet nästan 3 miljoner kronor från Postkodstiftelsen för att driva ett nationellt seniorprojekt under två år. Projektet leds av Regina Hedström och Annika Norlén.  

Nyheter

2020-02-19
Det lokala aktivitetsstödet är en viktig inkomstkälla för vissa föreningar som bedriver barn­ och ungdomsverksamhet.
 
2020-02-17
Under Korpens förbundsmöte den 17 maj ska det väljas ledamöter till Korpens förbundsstyrelse, valberedning, lekmannarevisorer och korpidrottsnämnd. Nu behöver valberedningen och revisorerna din hjälp för att hitta nya bra kandidater.
 
2020-01-22
Som vi skrev i Korpnytt december behövde vi finslipa lite på detaljerna på nya korpen.se innan lansering. Vi har några små finjusteringar kvar, men sedan smäller det!

Korpen Matchmaker

#ungagerad

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info