Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsstöd

  • Uppdaterad: 08 AUG 2018 09:44

Föreningsstöd

Under denna rubrik har vi samlat bra information för föreningen. Du hittar kontaktuppgifter till våra föreningsutvecklare, info om LOK-stöd, rabatter för föreningar, Korpens normalstadgar och mycket mera.


KIT

KIT är namnet på Korpens gemensamma IT-system för kommunikation- och administration. Här hitta du till exempel information hur ni kommer igång, manualer och planerade uppdateringar.

Grön och skön-utbildning

Grön och skön-utbildning

Hur grön och skön är du? Boka en kostnadsfri utbildning i Grönt och skönt ledarskap! Genom att leda med tillit får ni fler som tar ansvar och skapar tillsammans.


Korpens Stora Mötesplats 2020

Nu är anmälan öppen till Korpens stora mötesplats och förbundsmöte 15-17 maj på Skogshem & Wijk, Lidingö. Skynda dig att säkra din plats!


Marknadsföring 

Det är viktigt att Korpen alltid känns igen oavsett vilka kanaler eller media vi syns i. Till hjälp har Korpen en grafisk profil, marknadsbank, bildbank, webshop och mycket mer.


Innovationsdagar

Temat för innovationsdagarna 2020 är ungdoms- och företagsidrott. Den 6-7 februari möts vi för att lyssna på spännande föreläsningar, träna, skratta, snacka verksamhetsutveckling och viktigast av allt: testa nya idéer!   

Nyheter

2020-01-22
Som vi skrev i Korpnytt december behövde vi finslipa lite på detaljerna på nya korpen.se innan lansering. Vi har några små finjusteringar kvar, men sedan smäller det!
 
2020-01-22
En ny fotbollssäsong är på gång och snart öppnar många korpföreningar sin anmälan. För att nå ut till ännu fler och vara tydligare i kommunikationen har vi samlat några tips och hjälpmedel som kan hjälpa till när ni marknadsför korpfotbollen 2020.
 
2019-11-25
För fjärde gången har Korpen tillsammans med analysföretaget AQ Analys genomfört Korpens Nöjd-Medlems-Index (NMI). Enkäten ger oss viktiga svar på vad våra medlemmar tycker om vår verksamhet.

Korpen Matchmaker

Seniorprojekt - Aktiv Senior

#ungagerad

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info