Hoppa till sidans innehåll

Dags att ta tag i KIT

19 NOV 2018 13:07
Vi har kommit en bra bit på väg. Men fortfarande finns det en hel del föreningar som ännu inte registrerat sig i KIT. Nu kommer du att få en gyllene möjlighet att få hjälp med att smidigt bli KIT-registrerad.
 • Uppdaterad: 19 NOV 2018 13:07

Det är snart två och ett halvt år sedan vi tog förbundsbeslut om ett gemensamt kommunikations- och administrationssystem. Efter det historiska beslutet har det gemensamma IT-systemet KIT förfinats, trimmats och är idag ett fullfjädrat verksamhetshjälpmedel. KIT bidrar till en landsomfattande helhet som gör det enkelt att boka aktiviteter, underlättar medlemshanteringen och förenklar den ekonomiska administrationen – något som Korpens föreningar och medlemmar gör dagligen i sin kärnverksamhet.

Vi vet ju alla hur krångligt och besvärligt det kan kännas med en förändring, vare sig det handlar om byte av mobiloperatör, bank, elbolag eller – IT-system. Men vi gör nu en extra satsning för att hjälpa dig och din förening att bli registrerad i KIT.

Gör så här:

Var med på någon av våra webbutbildningar den 12 december eller den 18 december. Här anmäler du dig till någon av utbildningarna.

Eller:

Ta hjälp av våra lättförståeliga manualer om hur ni kommer igång att starta upp KIT. Och om du fastnar någonstans – ring 08-699 64 00 så får du prata med någon av våra föreningsutvecklare som hjälper dig vidare i arbetet.

Välkommen in i KIT!

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link
 1. Hej Jörgen! Tack för ditt engagemang i denna frågan. När det gäller krocken med utbildningen och verksamhetschefsträffen gjorde vi bedömningen att de som är inbjudna redan kommit igång eller haft ett besök av vår Föreningsutvecklare Andreas Fält. Vi kommer även att spela in utbildningen och lägga ut den på Korpens.se när den är klar så att den blir tillgänglig för så många som möjligt. Hälsningar Paula Samuelsson, Föreningsutvecklare

  (Paula Samuelsson, Föreningsutvecklare 2018-11-20 kl 14:31) Anmäl
 2. Hej Eva! Tack för ditt inlägg. Vi tittar just nu på datum då vi kan genomföra lokala utbildningar och tar med ert önskemål om en utbildning i Skåne. Återkommer inom kort och planerar in en tid efter Jul som passar för er och oss. Hälsningar Paula Samuelsson, Föreningsutvecklare

  (Paula Samuelsson, Föreningsutvecklare 2018-11-20 kl 14:26) Anmäl
 3. Ni bör byta datum på webutbildningen på dagtid som är den 12 december för samma dag är det träff för verksamhetsansvariga i Stockholm.

  (Jörgen Grundström 2018-11-20 kl 07:45) Anmäl
 4. Hej Skulle inte en representant för Zoesi kunna komma ner till Skåne och låta oss föreningar här nere få ”hjälp” på plats? Vill gärna sitta face-to-face med en fysisk person som kan hjälpa oss. Vi har inga lagsporter, måste finnas fler föreningar som inte har det. Gärna efter jul, det är alldeles för körigt innan.

  (Eva Ahlkvist 2018-11-19 kl 18:40) Anmäl
 5. Hej Susanne och Tack för ditt inlägg! Vi har lagt en av utbildningarna dagtid och den andra på kvällstid för att möjliggöra att så många som möjligt ska kunna delta. Utbildningen är också webbaserad så det går alldeles utmärkt att sitta hemma vid datorn och genomföra den! Hoppas något av datumen fungerar för er. Vi håller just nu på att titta på datum för att genomföra lokala utbildningar och ni finns med i den planeringen då vi fick med oss det önskemålet från mötesplatsen för Korpen Gävleborg förra veckan. Vi hör av oss angående det så snart som möjligt. Hälsningar Paula Samuelsson, Föreningsutvecklare

  (Paula Samuelsson, Föreningsutvecklare 2018-11-19 kl 16:26) Anmäl
 6. Vi som jobbar ideellt har ej möjligheter att gå på utbildningar dagtid eller på veckodagar om det är lång resa . Vi hade mötesplats 14e och har önskat en lokal utbildning några få föreningar helgdag . Vi tycker det är alldeles för svårt och krångligt att göra enligt manualer med . så vi ser fram emot att få proffshjälp snart /Korpen Hofors & Korpen Bmx & Skate ( samt Korpen Heros ) gm sekreterare

  (Susanna Magnusson 2018-11-19 kl 15:08) Anmäl

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info