Seriespel

Anmälan öppen

Regler

Vad gäller egentligen?

Lagledare

Fotboll

Anmälan till seriespel fotboll 2024

Nu är det dags att anmäla er för säsongen 2024, anmälningstiden är 2023-12-15 till 2024-02-15, vi har satt en övre gräns på 30 lag denna säsong.

Säsongsstart 2024 är beräknat till 24 april så länge vädret tillåter detta.

Vi anpassar oss till studentrytmen och spelar fram till "studentveckan" och tar sedan uppehåll fram till slutet på augusti för att avsluta serien under september.

Korpen Lund spelar på 7-manna gräsplaner på Klostergården, måndagar till torsdagar. Matcherna startar 17:30; 18:30 eller 19:30. Framåt hösten försvinner de sena matchtiderna i takt med att det börjar bli mörkt. Sista matchdag 2023-09-xx

OBS  NY PÅGATÅGSSTATION BAR CA 100 MTR FRÅN FOTBOLLSPLANERNA

Tävlingsbestämmelser hittar ni på Tävlingsbestämmelser - Korpen Lunds Motionsidrottsförening - IdrottOnline Klubb

Anmälningsavgiften 2024 är 7500 Kr och skall vara Korpen Lund tillhanda senast 2024-02-24 för att laget skall vara med i serielottningen för säsongen.

I samband med detta skall även medlemsavgiften för spelaren erläggas, vi ser att det skall vara ett minimum på 10 spelare per anmält lag.

Vi kommer inte att kunna ta emot specifika önskemål om matchtider.

Lottningen för säsong 2024 beräknas vara klar runt den 1;a mars, därefter har anmälda lag 14 dagar på sig att inkomma med synpunkter.

Vi kommer även under året, om intresse finns, att arrangera en Cup under september månad efter avslutat seriespel, mer info om detta kommer under 2024.

Dra ihop klasskamraterna, kollegorna, kursarna, eller ditt gamla fotbollsgäng och bli ett av våra många lag som årligen ställer upp! Fotbollen i Korpen Lund har en stolt tradition som sträcker sig hela vägen bak till 1948. 

Karta på området hittar ni HÄR


Har du inget lag att spela med?

Mejla en kort text om dig själv och dina kontaktuppgifter till kansliet så hjälper de dig få kontakt med ett korplag! Du kan även gå med i vår Spelarbank


Domare

För att fotbollen ska kunna spelas så behövs såklart domare. Fotbollssektionen har 15-20 domare under en säsong och inför varje säsong behövs det några nya. Är du intresserad? Hör av dig till oss!


Om en incident inträffat under en match

Fyll då i denna rapport och maila rapporten till korpen.lund@telia.com eller skicka den till: Korpen Lund, Arkivgatan 32 22359, Lund.

Rapporten kommer sedan att hanteras av disciplinnämnden som tar beslut på eventuella påföljder.

 

Frågor kring korpfotboll ställer ni till Christer Mårtensson: chma1301@gmail.com