Våra träningskort

Våra träningskort passar dig som vill träna mer än en gång i veckan och som vill variera din träning. Det finns tre olika kort att välja mellan. Vill du ha tillgång till allt så är det Gröna kortet Träningar du ska välja. Se gärna hela vårt utbud av träningar och pass i vårt schema.

Träningskort

Gröna kortet Träningar HT 2022

Stockholm

Giltig t.o.m

2022-12-31

Pris

2300 kr

Gröna kortet Träningar ger dig tillgång till alla våra träningar och gruppträningspass*. Varje pass har ett visst antal platser bokningsbara för dig med Gröna kortet. Du bokar själv in dig upp till 7 dagar innan träningstillfället via hemsidan och din inloggning.

 

*Padel, Squash och AquaSpinning - Endast för att fylla upp pass när ordinarie kursdeltagare är frånvarande. 

 

När du köpt kortet loggar du in i KIT (Korpens IT-system) och väljer Schema/Boka pass i menyn - leta upp träningstillfället du önskar delta på och klicka dig in på passet - välj Boka - du är nu välkommen på passet.

Gröna kortet Gruppträning HT 2022

Stockholm och Sollentuna

Giltig t.o.m

2022-12-31

Pris

1800 kr

För dig som vill gå på flera pass i veckan. Med Gröna kortet Gruppträning får du tillgång till hela vårt utbud av gruppträning under en termin*.

 

*AquaSpinning - Endast för att fylla upp pass när ordinarie kursdeltagare är frånvarande. 

Gröna kortet Sollentuna HT 2022

Sollentuna

Giltig t.o.m

2022-12-31

Pris

1200 kr

För dig som tränar i Sollentuna och vill gå på flera pass i veckan. Med Gröna kortet Sollentuna får du tillgång till hela vårt utbud av gruppträning i Sollentuna under en termin.