Bordtennis

BORDTENNISSERIEN 23/24

Tycker du om att spela bordtennis? Då är detta ett jättebra tillfälle att vara med och spela och träffa andra likasinnade.

Serien spelas med 3-mannalag och seriernas utseende är beroende av på antal anmälda lag.
Spelstart:  11 september
Anmälningsavgift: 500kr
Anmäl laget senast den 31 augusti.

Medlemskap i Korpen Uppsala
För att delta i Korpens seriespel så behöver du vara medlem. Medlemsavgiften är 225kr för 12 månader och det ingår en olycksfallsförsäkring i Folksam.
Du registrerar ditt medlemskap på vår hemsida.


Lag som spelar i div 1 bör helst ordna så att matcherna spelas på matchbord av typ Stiga Elite Roller eller motsvarande. I annat fall måste lag som inte kan ordna detta var beredda på att spela sina hemmamatcher på bortaplan.

BT-sektionen försöker att tillmötesgå alla önskemål ang divisionsplacering. Ibland kan fler lag flyttas upp eller ner beroende på antalet anmälda lag.

Strävan är att varje division skall innehålla 8 lag. Fler en 2 wo leder till diskvalificering om inte giltiga skäl finns. Licensierade spelare oavsett ålder får delta i Korpens bordtennisserie.

Marie Myhrberg 070 862 84 50
Korpens kansli: 018-155445
Mail: info@korpen-uppsala.seVanliga frågor #bordtennis

Kan jag avanmäla mig?

Ja det kan man, meddela kansliet på tel. 155445 eller mail korp@korpen-uppsala.se

Vad innebär ett medlemsskap hos Korpen Uppsala?

Som medlem hos Korpen Uppsala omfattas du av vår medlemsförsäkring (Folksam), du är då försäkrad till och från samt under din aktivitet. Att vara medlem innebär också att du får vara med och rösta på Korpen Uppsalas årsmöte.