Tipspromenad

Välkomna tillbaka till vårens tipspromenader, alla ni mångårigt trogna deltagare. Välkomna också, glädjande många, nya ansikten.

Vi hoppas och tror att ni känner som vi; ett "KroppochKnopp-motionspass" i Araby friluftsområde som är en förträfflig inledning på söndagsförmiddagen.


Information
Start och mål vid Korpens gula stuga på parkeringsplatsen mellan Växjö GK:s klubbhus och Ridhuset i Araby.

3 km promenad på välpreparerat underlag och cirka 12 stycken kluriga frågor att besvara. Tipsfrågorna, rätta raden och redovisning av resultat kommer, som tidigare, att finnas på hemsidan och förhoppningsvis i Smålandsposten under ”Notiser”. Efter säsongens slut sker en lottdragning bland samtliga inlämnade startkort. Vinsten är en lyxig  spa-weekend  för två personer på Ronneby Brunn. 

Avgiften för startkorten är 25 kr/st och kan erläggas genom att antingen Swisha beloppet till 123 264 864 0 med meddelandet TIPS eller välja att få en samlad faktura efter säsongens slut. Vi kan inte hantera kontanter. En markering på startkortet skall göras om betalningsvariant faktura valts. Det är även viktigt med läsbart namn och telefonnummer eller mailadress.

Passa på att motionera i naturen, svara på frågor och ha chansen att vinna en härlig vistelse på Ronneby Brunn. 

Vi ses!