Vattenträning | Våren 2023

Vattengympa är en effektiv och härlig träningsform som både ger förbättrad kondition och styrka, samtidigt som den ökar din förbränning och rörlighet. Med sina mjuka rörelser är den skonsam mot hela kroppen och vattnets motstånd gör att rörelserna kan bli riktigt jobbiga.

Vi kommer ha ett pass med både styrka och kondition för alla åldrar. Vi bygger olika stationer med styrke- och konditionsövningar och avslutar med något som höjer din puls. Alla kan vara med. Lägg nivån där du vill ha den och efter din förmåga. Välkommen! 

Vårens Vattengympa s
tartar 16 januari

Plats: Metropoolen
Måndag: kl. 10-11 & 11-12
Ledare: Mona Pettersson
Pris: 1000 kronor (12 tillfällen). I priset ingår medlemsavgiften.
Engångsbiljett: Det går även bra att köpa engångsbiljett till våra vattenträningspass till en kostnad av 70 kr. Det finns 7 öppna platser per pass.

Anmälan och Betalning: Anmälan till vattenträningen sker per telefon/e-post till Korpen Avesta kansli eller via vår hemsida och Korpens IT-system (KIT). Vid anmälan via hemsidan och KIT kan du välja hur du vill betala för ditt deltagande. Betalmetoderna vi använder oss av är; kortbetalning, faktura eller betala på plats (swish eller kontanter).

E-postadress: avesta@korpen.se
Telefon: 0226-549 50