För företag

Företagsevent

Fokus på anställdas hälsa förbättrar och höjer arbetskvalitén. 
Under många år har Korpens vattengympa utvecklats till att nu vara en bred verksamhet med flera olika typer av motion. Varje vecka deltar över 600 personer. Tillsammans med våra utbildade instruktörer och ledare har vi utvecklat träningspass med en bred variation av intensitet anpassade efter var och ens förmåga.

Korpen Borås har tagit ännu ett steg i utvecklingen av vattengympan och nu erbjuder vi ert företag chansen att boka träningspass åt era anställda. Vid stort intresse finns det möjlighet att eventuellt bilda nya grupper. 

Hör av er till oss så hittar vi en lösning. Gympagrupper bildar vi för din företag enligt överenskommelse. 

Lagidrott -
Ge dina anställda en möjlighet att umgås på en gräsplan. 

Korpen finns här för företag som vill anordna en intern cup inom en viss idrott där man kan få ihop fem lag eller fler. Vi erbjuder även deltagandet i våra seriespel i fotboll eller innebandy.

Personalevent
Korpen Borås gör också stora satsningar på teambildande aktiviteter under trivsamma former med sikte på ”ha roligt tillsammans.” Vi anordnar för företagsanställda eller skolelever en dag fylld med personalaktiviteter, som syftar till att stärka Vi-känslan och sammansvetsa teamkänslan — välkända begrepp inom idrotten. 

Samarbeten 
Sedan 2019 samarbetar Korpen Borås med Ellos Group och vi har i uppdrag att koordinera och adminstrera deras aktiviteter inom friskvård och motion utifrån deras personals önskemål. 


Bli sponsor 
För att locka folk till våra aktiviteter eller genomföra vissa arrangemang på professionellt sätt, har Korpen Borås behov av en del sponsring. Våra trogna företagssponsorer eller affärskedjor stödjer oss tex. med priser till cuper, lotteri, eller med olika tjänster. Du kan välja din medverkan i olika områden. Korpen  Borås tackar alla nuvarande sponsorer och välkomnar även nya som vill satsa och påverka kvalitet på vår verksamhet.

Vid intresse maila till info@korpenboras.se eller ring på 033-12 04 10.