Betalningssätt

Du kan betala in via vårt bankgiro eller till vårt swishnummer. Var noga med att skriva vad du betalat för och ev. medlemsavgift, för- och efternamn samt personnr. Vi önskar gärna att du betalar in medlemsavgiften separat och märker betalningen med ditt namn. Detta för att underlätta för bokföring och statistik.

Bankgiro: 5737-7814
Swish: 123 394 33 13

Via appen Zoezi, som du använder för att boka in dig på våra gruppträningspass kan du också betala ditt träningskort med kort. 

 

För att träna på Korpen behöver du en tagg, vilken fungerar som nyckel för att komma in i huset. Har du en tagg sedan innan och önskar lösa träningskort för en ny period, betalar du in summan för den period du önskar lösa (terminskort, månadskort, engångspass) via bankgiro eller swish. Sedan mailar du korpenhede@gmail.com med info (namn, personnummer och vilken period du betalat för) för att få din tagg uppdaterad.

Har du inte tränat hos oss förut gör du på samma sätt som ovan, och så kommer vi överens om en tid att hämta ut taggen nere på korpenhuset.

Tänk gärna på att ha lite framförhållning när du betalar in och önskar uppdatera/aktivera din tagg, vi uppdaterar taggar på måndagar och torsdagar löpande. Din tagg är personlig och får ej överlåtas till andra, om detta ända görs så stängs taggen av och slutar då fungera och vederbörande får lösa nytt träningskort.

OBS! Tappar du bort din tagg och behöver en ny tar vi ut en avgift på 100:-