Stavgång

Vill du delta i höst? Det är viktigt att du anmäler dig till kansliet, senast 29 augusti. Våra kontaktuppgifter hittar du längre ner. Vecka 29 och vecka 30 är kansliet stängt. 

Det är lättare träning som passar dom flesta. Alla åldrar är välkomna. Ledaren går igenom olika tekniker och lär ut det som är bra att veta om stavgång. Det blir även rörelseövningar med stavarna. Detta är även en social aktivitet och ett sätt att träffa nya människor.

Start: Torsdag 5 september
Tid: 10:00
Sista passet: 21 november 
Antal pass: 12 pass
Plats: Första tillfället är det samling på Skälby 4H-gården, vid trappan till Skälby loge. Plats kan variera. Om du är ny, eller har missat något tillfälle,  kontakta ledaren Johnny för information om samlingsplats, 073 262 86 55.
Medlemsavgift: 230 kr. Gäller i 12 månader och i denna ingår det en försäkring.
Deltagaravgift: 420 kr för alla 12 pass.
Medtag:
Stavar. Har du inga egna stavar kan du hyra stavar av oss för 75 kr för hela kursen. Stavarna hämtas och lämnas på kansliet efter överenskommelse. 
Tänk på: Bekväma skor och kläder efter väder som är lätta att röra sig i.
Anmälan: Det är viktigt att du anmäler dig senast 29 augusti om du vill delta. Anmälan är bindande och görs till kansliet på 0760-26 38 85 eller kalmar@korpen.se. Våra telefontider är måndag, tisdag och onsdag 9:00-13:00. Det går bra att anmäla dig via SMS om du har deltagit under våren. Vecka 29 och vecka 30 är kansliet stängt. 
Betalning: Vecka 35 går fakturorna ut för stavgången. Denna ska vara betald senast onsdag 4 september. Fakturan går ut till din mail. Vill du ha pappersfaktura, uppge det vid anmälan så skickar vi den via posten istället. Det tillkommer en fakturaavgift på 25 kr vid pappersfaktura.

Det behöver vara minst åtta anmälda för att stavgången kan genomföras. Senast 2 september meddelar vi ifall stavgången blir inställd.

Ledaren som håller i passen heter Johnny och nås på 073 262 86 55 vid eventuella frågor om promenaderna. Observera att anmälan, frågor om avgift och medlemskap ställs till kansliet. Se kontaktuppgifter ovan.  

Välkommen att promenera med Korpen!