Stavgång

Ny grupp startar 25 januari! 

Det är lättare träning som passar dom flesta. Alla åldrar är välkomna. Ledaren går igenom olika tekniker och lär ut det som är bra att veta om stavgång. Det blir även rörelseövningar med stavarna. Detta är även en social aktivitet och ett sätt att träffa nya människor.

Start: 25/1
Dag: Torsdagar
Tid: 10:00
Sista passet: 28/3
Plats: Första tillfället är det samling på Skälby 4H-gården, vid trappan till Skälby loge. Plats kan variera. Om du är ny, eller har missat något tillfälle,  kontakta ledaren Johnny för information om samlingsplats, 073 262 86 55.
Medlemsavgift: 230 kr. Gäller i 12 månader och i denna ingår det en försäkring
Deltagaravgift: 345 kr för alla tio pass.
Anmäler du dig till både stavgång och styrka & balansträning är deltagaravgiften 795 kr.
Medtag: Stavar. Har du inga egna stavar kan du hyra stavar av oss för 75 kr. Stavarna hämtas och lämnas på kansliet efter överenskommelse. 
Tänk på: Bekväma skor och kläder efter väder som är lätta att röra sig i.
Anmälan: Det är viktigt att du anmäler dig om du vill delta. Anmälan görs till kansliet på 0760-26 38 85 eller kalmar@korpen.se. Våra telefontider är måndag, tisdag och onsdag 9:00-13:00. Det går bra att anmäla dig via SMS om du har deltagit under hösten. Observera att kansliet är stängt vecka 52 och vecka 1.

Det behöver vara minst sju anmälda för att vi ska kunna genomföra stavgången. 

Ledaren som håller i passen heter Johnny och nås på 073 262 86 55 vid eventuella frågor om promenaderna. Observera att anmälan, frågor om avgift och medlemskap ställs till kansliet. Se kontaktuppgifter ovan.  

Välkommen att promenera!