Seriespel

KIT - Korpens IT-plattform

 

Eller som vi kallar det - KIT är det digitala medlemsystem som Korpen använder sig av. Här samlar vi allt på ett ställe för att underlätta för både er och oss. Kolla när nästa match är och administrerar laget eller anmäl dig till gruppträningar och tävlingar.

Enkelhet

Vi vill att du snabbt och enkelt ska hitta din aktivitet för att sedan lika snabbt och enkelt kunna anmäla dig så att du sedan kan gå och motionera med andra likasinnade.

Högre servicenivå

Med det här medlemssystemet kommer vi kunna hjälpa er på ett mycket bättre och snabbare sätt. För dig som inte gillar att använda mobil eller dator när du ska anmäla dig kommer det nya system bli mycket enklare. Hör av dig via telefon eller mejl så kommer vi kunna hjälpa dig hela vägen till en fullständig anmälan.

Mobilanpassning och framtidssäkring

Vi ser att fler och fler av våra medlemmar använder sin mobil när de anmäler sig till våra aktiviteter. För att hänga med i den utvecklingen och för att framtidssäkra kommer vårt nya medlemssystem fungera lika bra i din mobil som på din dator. Vi ser helt enkelt till att systemet är anpassat efter våra medlemmars behov.

Uppfylla säkerhetskrav

Vi som förening måste uppfylla en del krav när det kommer till att lagra personuppgifter i vårt medlemssystem. GDPR är ett sätt att skydda dina personuppgifter så de inte används på fel sätt. Genom att det digitala medlemsystemet KIT uppfyller vi krav som ställs på oss och ni kan känna er säkra med att lämna era uppgifter till oss.

 

Har du några funderingar?

Skulle du redan nu ha några funderingar så får du gärna höra av dig till oss.

Ring 0763361508 eller mejla till korpen.lund@telia.com 

Kontakta oss

Undrar du något men hittar inte svaret på denna sida? Skriv till oss via detta kontaktformulär så återkopplar vi snart vi kan.