Passbeskrivning

Styrkepass (Funktionell träning)

Effektiv träning för kondition, styrka och balans. Träningen genomförs med eller utan redskap. Träningen anpassas så att din kropp ska fungera starkt och funktionellt i din vardag. Innehåller även pulshöjande träning.

Gympa

Enkel och rolig träning där hela kroppen får jobba. Du tränar styrka, kondition och smidighet till härlig och rörelseanpassad musik! Passar alla!

Styrka-Puls

Intervallbaserad funktionell träning som utmanar både flåset och muskelstyrkan. Enkla med kraftfulla övningar som alla kan hänga med på utifrån sin egen förmåga.

Core

Ett effektivt sätt att stärka mag- och rygg muskulaturen och förbättra hållningen samt förebygga skador. Passar både nybörjare och träningsvana.

Yoga

Öka din kraft med harmonisk träning.
En dynamisk yogaklass där vi tränar styrka, rörlighet, balans och smidighet till skön avkopplande musik. Vi upprepar serier av positioner flera gånger och lägger stor vikt vid rätt andning i kombination med rörelserna. Du får en stark kropp, en mer harmonisk själ och ett fokuserat sinne.

Vattenträning

Vattenträning är en motionsform där du själv lätt kan avgöra motståndet beroende på i vilken takt och hur stora rörelse du gör. Vattnets kraft gör att du endast väger 10-15% av din kroppsvikt. Ett pass innehåller övningar för ökad rörlighet, koordination, kondition, styrka och avslutas med stretching.