Korpen Business Cup

Vill du idrotta med kollegorna?

Företagscuper - Teambuilding för ditt företag

Alla företag är välkomna att anmäla sig till våra företagscuper. Det är ett perfekt sätt att få sina anställda att röra på sig samtidigt som det svetsar samman personalgruppen.

Kommande cuper

För tillfället är inga cuper planerade. Håll utkik här med jämna mellanrum, fler cuper kommer att dyka upp under säsongens gång. Du kan också mejla till foretag@korpenstockholm.se om du har några funderingar!

Vi uppmuntrar till mixade lag, men det är inget krav. Vill ni ställa upp med fler än ett lag? Hör av er så kan vi diskutera fram ett rabatterat pris i så fall. I priset ingår domaravgifter, spelschema, priser, snacks och dryck. Vi står givetvis för matchbollar och alla deltagare är försäkrade via Folksam. 


Bjud in till er egna cup

Bjud in till er alldeles egna företagscup där ni utmanar era konkurrenter, kunder eller leverantörer. Vi hjälper er med domare, hallar, spelschema, pokaler mm. och ni bjuder in de som ni vill ska delta.

Är ni intresserade och vill veta vilka datum som finns tillgängliga kontakta oss via mejladressen ovan. 

Wiktor - Fjärrvärmeprojekt Sv AB

"Anledningen till att vi valde Korpen Stockholm var att de gav ett professionellt intryck och tog ett helhetsansvar för turneringen med bokning hall, spelschema, domare, mat/tilltugg mm. Innebandyturneringen blev superlyckad eftersom vi kunde koncentrera oss på innebandyn och mingla med övriga medan Korpens trevliga personal skötte turneringen. Av våra kunder blev turneringen så uppskattad att den går av stapeln i vår igen och självklart blir det Korpen Stockholm som arrangerar!"

Kontakta oss