Hyr en instruktör

Våra duktiga instruktörer kommer till er arbetsplats och leder gruppträningsaktiviteter. Antingen som inspiration vid enstaka tillfällen eller regelbundet under en längre tid. Fart, fläkt, styrka och kondition, eller nedvarvning, lugn och ro. Välj bland våra olika gruppträningsaktiviteter och bjud kollegor och medarbetare på inspiration och rörelseglädje.

Afro

Ett pass fyllt av glädje, svett och spännande rörelser. Släpp loss tillsammans med dina arbetskompisar till gungande medryckande musik.

Boll- & racketsport

Lira boll ihop med kollegorna? Vi hyr ut både domare och instruktörer i ett flertal idrotter såsom fotboll, innebandy, basket, bordtennis, squash, badminton.

Box

Ett tufft och roligt pass till musik, inspirerat av boxning och kampsport. För den som vill träna styrka och samtidigt få utlopp för sin energi. Boxhandskar och mitsar används som redskap.

Core

Stabilitets- och styrketräningspass för mage och rygg. Fokus på att stärka bålens muskulatur.

Gymintroduktion

Länge undrat hur maskinerna i gymmet fungerar? Eller undrar kanske hur man ska träna säkert och funktionellt i gymmet? I denna aktivitet får du grundläggande introduktion till träning i gymmet samt förslag på träningsprogram.

Gympa (bas-, rygg- samt medelgympa)

Ett pass för alla åldrar. Med enkla rörelser kombinerar vi både styrke-, konditions- och rörelseträning till medryckande musik.

Löpning

Utveckla din löpning med en instruktör i grupp eller individuellt.

Pilates

Bli stark inifrån och ut! Vi fokuserar på övningar och andningstekniker som stärker kroppens kärna och ökar vår rörlighet.

Puls & Styrka Cirkel

För den som vill träna effektivt med både styrka och kondition samtidigt.

Stark & Smidig

Stark & Smidig är Korpens träningskoncept som fokuserar på en enkel, effektiv och rolig styrke- och rörlighetsträning.

Stark & Smidig på jobbet

Träning på jobbet, i kontorsmiljö, kan göra underverk för personalens välmående och prestation. Detta koncept möjliggör enkel och effektiv träning på arbetsplatsen.

Yoga

Hitta lugnet i vardagen! Yogan skapar styrka, smidighet och balans mellan kropp och själ.

Zumba®

Zumba® är ett danspass med hög energi till musik från hela världen. Det är enkelt, bra träning och framför allt roligt. Lätt att lära och svårt att släppa!

Kontakta oss