Instruktörer i Stockholm

Hyr en instruktör i Stockholm

Våra duktiga instruktörer kommer till er arbetsplats och leder den aktivitet ni önskar. Har ni ingen lokal som passar för aktiviteten så kan vi även hjälpa till med att boka det. Hur ofta ni vill göra det är helt upp till er. Nedan ser du vilka pass vi har att erbjuda. 

Boll- & racketsport

Lira boll ihop med kollegorna? Vi hyr ut både domare och instruktörer i ett flertal idrotter såsom fotboll, innebandy, basket, bordtennis, squash, badminton.

Box

Ett tufft och roligt pass till musik, inspirerat av boxning och kampsport. För den som vill träna styrka och samtidigt få utlopp för sin energi. Boxhandskar och mitsar används som redskap.

Core

Stabilitets- och styrketräningspass för mage och rygg. Fokus på att stärka bålens muskulatur.

Gympa 

Ett pass för alla åldrar. Med enkla rörelser kombinerar vi både styrke-, konditions- och rörelseträning till medryckande musik.

Löpning

Utveckla din löpning med en instruktör i grupp eller individuellt.

Pilates

Bli stark inifrån och ut! Vi fokuserar på övningar och andningstekniker som stärker kroppens kärna och ökar vår rörlighet.

Puls & Styrka

För den som vill träna effektivt med både styrka och kondition samtidigt.

Stark & Smidig

Stark & Smidig är Korpens träningskoncept som fokuserar på en enkel, effektiv och rolig styrke- och rörlighetsträning. Passet går även att anpassa så att det utförs i kontorsmiljö. 

Yoga

Hitta lugnet i vardagen! Yogan skapar styrka, smidighet och balans mellan kropp och själ.

Zumba®

Zumba® är ett danspass med hög energi till musik från hela världen. Det är enkelt, bra träning och framför allt roligt. Lätt att lära och svårt att släppa!

Hittar du inte det du önskar? 

Kontakta oss via formuläret nedan så ska vi försöka lösa det!

Kontakta oss