Fotboll

Fotbollssäsongen 2023

Spelperiod:
Runt vecka 19/21-26 samt 33-41 inkl slutspel. Preliminär start, vecka 19/21. Vi försöker komma igång så tidigt som möjligt i maj, men oftast blir det i slutet på maj. Detta beror på när vi får tillgång till planerna. Under maj och juni kan det förekomma att lagen får spela två kvällar någon vecka, detta för att kunna köra slutspelet i början av september. Vi kommer även i år att spela våra matcher på Lövsta Aktivitetscenter.

Gällande regler:
Svenska Fotbollsförbundets. Licensierade spelare är tillåtna.

Anmälningsavgift:
3.000 kr/lag. + medlemsavgift 200 kr/år/spelare och år.

Sista anmälningsdag:
2 maj via vårt anmälningssystem KIT. Laget anmäls av en lagledare som sedan skickar ut länk till spelare i laget som själv behöver registrera ett konto och betala medlemsavgiften i systemet. Är du redan medlem i Korpen Storsjön så anger du en rabattkod som du får genom att maila kansliet@korpenstorsjon.se

Så här bjuder du in lagspelare

Domararvode:
Kommer att betalas till domaren på Swish eller bankkonto för hela grundserien innan seriestart. Kostnaden är 100 kr lag/match (antal matcher beror på antalet lag som är anmälda)

WO match:
Ska meddelas kansliet/domarna senast dagen före aktuell match. Det är även lagens ansvar att ta kontakt med motståndarlaget vid WO.(För WO match ska laget betala en avgift på 100 kr till motståndarlaget = motståndarlagets förbetalda domaravgift.)

Klasser:
Fotbollsserien delas in i Dam 7-manna & Herr 7-manna

Matchtider:
Observera att speltiden aldrig är längre än 2 x 25 minuter för 7-mannalag. Alla ska vara spelklara 5 minuter före utsatt tid. Matchbollen står hemmalaget för.

Upplysningar:
Mauritz Bjuhr 070-294 14 86, Johnny Olofsson 070-524 41 41 eller Korpen Storsjöns kansli 063-138400