Vandring i Trollhättan

Vi kör vandring året om.

Planering pågår för nästa tillfälle.

Reservation för ändringar. 

Kom ihåg: tillgång till toalett är mycket begränsad, rätt klädd för rätt väder + ett glatt humör samt vandrarglädje och detta är perfekt för den som är intresserad av vandring i grupp. 

Självklart följer vi covid-19 utvecklingen och kör så coronasäkert som möjligt. 

Tips och idéer mottages tacksamt i vandringsfrågor och det runt omkring.

Kontakt:
Håkan Andersson Svahn
0724-54 23 80

 

"All vandring går i raskt tempo!" 


---------------------------------------------------------------------------------------

 

Premiärturen var lördagen den 8 maj med start 09.00 vid hängbron nere vid slussområdet och den tog ca 2,5 timmar. Vandringen var mestadels på stigar i skogsmiljö, men även på asfalt. Detta första tillfälle blev mycket lyckat!

15 maj pågick en ca 3 timmars vandring med underlaget grus och asfalt med start vid nämnda hängbro 09.00.

23 maj provade vi "Hunneberg runt" på berget med start 09.00 vid Bergagårdens parkering, underlaget var grus och stigar. Tidsåtgången var ca 5 timmar beroende på stoppen vi hade.

30 maj körde vi en ca 4 timmars vandring med start 09.00 vid hängbron, underlaget var grus och asfalt.

5 juni startade vi vid hängbron 09.00 och målgången var i Ström (Lilla Edet, glöm ej transporten hem efter målgång), beroende på stoppen vi hade så pågick denna vandring i ca 6 timmar. Underlaget var stigar och grusvägar. Rättelse: Thn-Ström (Lilla Edet) är etapp 8 & 9 av 10, normalt start är Masthugget (Gbg) & mål i Vbg (14 mil är denna etapp), Thn-Ström (Lilla Edet) är ca 3,1 mil.

Söndagen den 4 juli provade vi något nytt i form av "Hop On Hop Off vandring" där du själv bestämde hur länge du ville vandra. Start/mål var vid hängbron vid Olidan och varvningen skedde vid samma bro, men med 3 olika sträckor på vandringen. Vi passerade bron ca 09.00 och 11.00…. så vips så kunde du välja om du ville vandra 1, 2, 3, 4 eller 5 timmar då vi körde till 13.00 och underlaget var lite av varje, allt från stigar till asfalt.

Andra tillfället av vårt koncept "Hop On Hop Off vandring" med start 08.00 lördagen den 31 juli där du själv fick bestämma hur länge du ville vandra. Start/mål var vid hängbron nere vid Olidan och varvningen skedde vid samma bro, men 3 olika sträckor på vandringen hade vi. Vi passerade bron ca 09.00 och ca 11.00…. så vips så kunde du välja om du ville vandra 1, 2, 3, 4 eller 5 timmar då vi körde fram till ca 13.00 och underlaget var lite av varje, allt från stigar till asfalt.

 

För frågor om våran vandring, kontakta Håkan Andersson Svahn på tel: 0724-54 23 80 eller skicka e-post: trapphoggen@gmail.comVanliga frågor #vandring

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Trollhättan

För att bli medlem i Korpen Trollhättans Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 200 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap. Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Ingår försäkring i medlemskapet?

Ja, alla som är med i ledarledd verksamhet, serieverksamhet, öppna arrangemang eller regelbunden återkommande verksamhet i Korpen Trollhättan är försäkrade via Folksam.