Seriespel

Spelklasser hösten 2023
Vi erbjuder serie i Damdubbel

Onsdagsserie (Damer)
Speldag: Onsdag
Seriestart:7/2

Speltider: 18-20
Antal matcher: 10 (en match i veckan)
Avgift: 2700kr/lag
Hör av er till kansliet om ni vill stå på reservlistan

Sista anmälningsdag 30/1


 


Anmäl er här:

https://korpenvasteras.zoezi.se/member#/teamsport/7

 


Antal matcher

Lagen spelar en match per vecka och totalt 10 matcher under säsongen (om inget annat anges som information under den specifika serien). 

Upplägg

Seriespelet tillämpar divisionsindelning beroende på vilken nivå ni anmäler er. Varje division innehåller 6 lag och efter fem spelade matcher görs upp och nedflyttning mellan divisionerna. På så sätt blir det jämnare matcher ju längre säsongen pågår. 

Matchformat

Speltiden är en timme och matchen spelas i 3 set. Lagen får poäng per vunnet set och delar på poängen vid ett set som inte hinner spelas klart. Se mer utförlig beskrivning under poängräkning. 

Flytta match

Vi har fasta tider bokade och kan inte flytta matcher. Lagen bör därför ha flera spelare registrerade i laget för att förhindra WO. Det är även okej att boka en egen tid att spela matchen på, se nedan. 

Boka egen tid

Matchen får spelas på en tid som lagen kommit överens om och bokat själva (behöver inte vara i samma hall som seriespelet spelas i). Maila ny speltid till kansli@korpenvasteras.se så kan vi justera tiden i spelschemat. När ni gör egna flyttar får ni betala för den nya tiden själva. OBS! matchen måste spelas innan sista speldag för den omgången av seriespelet så att det inte påverkar upp och nedflyttning mellan divisionerna.

Matchbollar

Hemmalaget står för bollar till match.

Regler

Utförliga regler om hur padel spelas hittar du här

Resultatrapportering

Det är båda lagledarnas ansvar att rapportera in resultat, vilket görs enkelt via inloggning i systemet.
Senast två timmar efter match ska resultatet vara rapporterat.

Kontakta oss

Undrar du något men hittar inte svaret på denna sida? Skriv till oss via detta kontaktformulär så återkopplar vi snart vi kan.