Kära Vätternrundacyklister!

VIF Motala kan återigen erbjuda platser för övernattning här på Vattenfalls kontor i Motala i samband med Vätternrundan. Det är framförallt kontorsrum med plats för en eller högst två personer som vi kan erbjuda även ett konferensrum med heltäckningsmatta där det finns plats för fler. Där finns dock inga madrasser eller sängkläder utan det får Du ha med Dig själv. Om Du vet att Du behöver ha det extra mörkt när Du ska sova, medtag sovglasögon och/eller lakan/badlakan att hänga för fönstren.

På kontoret finns också tillgång till ett enklare kök samt duschar och bastu som ni får använda innan och efter loppet. Vänligen tillse sedan att allt är i samma ordning som det var när Du kom.

Avgift för boendet
Avgiften för hela login är 600 kr /person som Du antingen betalar till vårt plusgiro 817524-2 (Vattenfall Konst och Kultur i Motala) eller swishar till 123 656 72 91 (Vattenfall Konst & Kultur i Motala). Skriv Ditt namn och lägg till ”Logi VR-23” efter.
Först till kvarn gäller.

Inpassering
Om Du har Vattenfalls inpasseringskort så fungerar det även på Motalakontoret (med den vanliga koden för inpassering kvällar o helger). Kontrollera att du har behörighet till ”Motala kassetten” all around the clock

Adressen till kontoret är Medevivägen 63, Motala och där finns en hyggligt stor, avgiftsfri, parkering. Din cykel kan Du ta med in på den låsta innergården t.ex.

Tillfälliga passerkort
Om ni behöver tillfälliga passerkort så meddela snarat (om ni inte redan gjort det) följande information:
Namn:
Företag:
Personnummer:
Mobilnummer:

Du kan ta med en familjemedlem som Du får ansvara för vad gäller inpassering på kontoret. Vi behöver veta ovanstående uppgifter på denne isf.

Kan Du/ni inte komma till Motala under eftermiddagen, dvs. innan kl. 16, så ni hinner träffa någon av oss – hör av Dig! Vi kommer att ha någon på plats och visa runt fram till ca 20.00

Det finns restauranger på promenad-/cykelavstånd.

Vi vill som vanligt påminna om hur viktigt det är med att vila ut innan Du/ni kör hem. Betänk regeln om minst 6 timmars vila efter loppet innan Du sätter Dig bakom ratten och kör. Tidigare år har det hänt tragiska olyckor med trötta bilförare efter loppet – det vill ingen uppleva.

Vad gäller själva cyklingen så brukar det vara svårt att hålla ihop en så spridd grupp cyklister. Men man hittar nästan alltid andra cyklister man kan köra med.
Är det första gången du cyklar VR så tänk på att det kan vara kallt. Skoskydd och bra handskar rekommenderas liksom att stoppa i sig tillräckligt med näring under loppet. På Vätternrundans hemsida finns mer info om loppet.

Anmälan görs till:
Caroline Hallberg, 070-6507758, caroline.hallberg@vattenfall.com
eller
Peppe Eriksson, 070-3704700, peppe.eriksson@vattenfall.com
Välkommen till Motala!