Bli ledare eller funktionär


Är du intresserad av motion och hälsa?

Tycker du det är kul att leda en grupp?

Har du erfarenhet och stort intresse av någon motionsform eller idrott och vill leda träningar hos oss? Hör av dig! Vi söker löpande efter fler ledare och kanske kan vi starta upp den träning som du vill leda.

Just nu söker vi aktivt efter ledare till följande:

 • Gympaledare till olika event
 • Seniorgympa i Lindsdal
 • Parkour för barn
 • Boule på flera olika platser

  Vi söker även efter funktionärer som vill hjälpa till vid våra olika evenemang, till exempel tips & bingopromenaden. Mer info om tipspromenaden hittar du här...

  Är du intresserad av att veta mer?
  Skriv till Louise, louise.johansson@korpenkalmar.se. Berätta vilken/vilka aktiviteter du är intresserad av och berätta gärna om dina egna erfarenheter och kunskaper om just den aktiviteten. 

  Det finns även möjlighet att gå med i vår styrelse. Om du är intresserad av hälsa och motion men inte vill vara ledare så kanske styrelsen är något för dig.

  Eller har du förslag på en aktivitet som du vill att vi startar upp? En aktivitet som du och kanske dina vänner gärna vill delta i. Hör av dig så kanske vi kan hjälpa till att starta upp aktiviteten och hitta en ledare.

  Bra att veta/tänka på:
 • Som ledare/funktionär får du erfarenhet och meriter.
 • Ersättning utgår till våra ledare.
 • Det finns möjlighet till utbildning inom Korpen.

  Om Korpen

  Korpen står för glädje, gemenskap och att alla är välkomna. Vårt uppdrag är att se till att människor motionerar och har kul tillsammans. I Kalmar är vi drygt 1300 medlemmar och åldern ligger mellan 4-94 år.

  Första korpklubbarna startades för över 75 år sedan och idag finns det närmare 250 föreningar inom Korpen i hela Sverige. Hos oss kan man vara aktiv vare sig man är nybörjare eller erfaren motionär/idrottare.

  Vi erbjuder bland annat fotboll, innebandy, gympa, yoga, vattengympa och promenader. Vi arrangerar även olika aktiviteter under året, till exempel tomtesmyg och ungdomsterrängen. Har du idéer om någon aktivitet eller idrott som du tycker att Korpen ska starta? Vi finns till för alla och startar efterfrågade motionsaktiviteter löpande. Att vara ledare hos Korpen ger dig möjlighet att hjälpa människor att röra sig mer och på så sätt få bättre hälsa.

Välkommen till Korpen!