Styrka i Korpen Häljarp

Passar dig 
Styrketräning är en träningsform som passar alla oavsett ålder, kön där man utgår från sina egna förutsättningar. Hos oss får du ett skräddarsytt program av vår personal som är helt och hållet är anpassat för dina mål och villkor. Oavsett om du behöver gå ner i vikt eller upp i vikt, gammal som ung, så passar detta just dig.

Enkelt
En stor fördel är att du kan träna allsidigt och på den tid som passar dig i vårt gym i kombination med våra cyklar, löpband eller eliptiska maskiner.

Hälsa
För kvinnor är det extra viktigt att styrketräna, eftersom det bevisat minskar risken för benskörhet. Förutom musklerna så stärker du även hjärta och lungor samt ökar din omsättning av bl.a. fetterna i kroppen. För träning i gymmet skall man vara 16 år fyllda.

Lite tid
En stor fördel är att man inte behöver offra speciellt mycket tid av sitt liv för att komma i bra form. Med en regelbunden träning på 2 till 3 ggr per vecka om ca 45 min per gång så minskar du risken avsevärt för belastningsskador i arbetslivet eller hemmet samt ökar din rörlighet och ditt välmående.

Höga mål
För er som har en lite högre målsättning med träningen än enbart välmående finns här tillgång till fria vikter och rejäla maskiner som bygger hela kroppen.