Matchprogram IB 23-24

Matchprogram IB 23-24

Innebandyserien 2023/2024

Innebandy

Har du spelat organiserad innebandy men vill trappa ner och spela mer på skoj, med kompisar eller arbetskamrater? Har du aldrig spelat innebandy tidigare men tycker det verkar roligt och vill testa? Är du gammal eller ung? Kille eller tjej? Det spelar ingen roll – alla platsar i korpinnebandy.

I Korpen spelar vi innebandy enligt Svenska Innebandyförbundets regler, om än med lite kortare speltid. De flesta av våra föreningar runt om i landet organiserar seriespel för både killar och tjejer, ofta även för mixade lag. Korpen ser till att det finns planer och utbildade domare. På många håll organiseras också turneringar.

Två gånger om året får ditt lag chansen att mäta era krafter mot andra korplag i Korpiaden, som hålls i Falun i februari och Göteborg i juni.

Allt du behöver göra är att samla ihop dina kompisar – till exempel i bostadsområdet, i skolan eller på arbetsplatsen – utse en kontaktperson och ta kontakt med din närmaste korpförening. Eller också bildar ni en korpförening själva.

När ni blir medlemmar i Korpen blir ni också automatiskt försäkrade och får dessutom möjlighet till utveckling genom vår ledarutbildning i samarbete med SISU Idrottsutbildarna.