Mora

I Mora simhall har Korpen ett litet gym. Är man medlem och har ett träningskort hos oss kan man träna både på vårt gym i Orsa och i Mora. 

Gymmet i Mora kan man träna:

Måndag-torsdag kl. 08.00 - 20.00
(Sista insläpp 19.30) 

Fredag 08.00 - 18.00
(Sista insläpp 17.30)

Lördagar kl. 08.00 - 15.00.
(Sista insläpp 14.30)

Byta om och duscha gör man i simhallens omklädningsrum men bara under badets öppettider vilket är: 

Måndag -torsdag 11-20, fredag 11-18 och lördag 10-15. Övriga tider får man komma ombytt och hänga sin jacka på gymmet och ställa sina skor utanför.

Är man medlem och har träningskort kan ni köpa billigare månadskort på simhallen genom oss. Ordinarie kommer kosta 140 kr i månaden och Rabatterat 100 kr i månaden(rabatterat är för pensionärer/arbetslösa/föräldralediga/sjukskrivna och studerande)

När man ska träna på gymmet i Mora så är det en passage precis vid badets reception. För att de ska öppna måste man visa i vår app att ni har medlemskap och träningskort så blir ni insläppta. Då går ni rakt fram i korridoren och dörren till gymmet är längst ner. Där finns ett passersystem till och det är samma som passersystemet i Orsa. Antingen blippar ni ert kort eller går in på mina sidor på appen, trycker på öppna ytterdörr, scanna qr-kod - då scannar ni qr-koden och dörren öppnas. Vi kommer till en början ha bemannat på onsdagar 12.30 - 16.30. Då kan man köpa kort(om man inte gör det digitalt eller på Korpen i Orsa) och få visat maskinerna mm. Det finns en pärm i  gymmet i Mora med olika övningar och olika träningsprogram.

Det är bara i Orsa som vi har gruppträning men även om man tränar i gymmet i Mora är man väldigt välkommen till Orsa och vara med på olika typer av gruppträning. Vi har gruppträningar både på förmidagarna och kvällarna. Skulle någon vilja starta upp någon typ av gruppträning i Mora så hör gärna av er så ska vi säkert kunna ordna till det.

Vår förhoppning är att under året få igång lite innebandy och fotboll i Orsa och Mora. Är ni intresserade eller känner någon/några som är intresserade av detta så hör av er till oss. Lättast kan vara på korpenorsa@gmail.com.

Klicka på länken här så hittar ni prislistan till våra olika träningskort.

Prislista