Korpen Piteå – bäst på motion med lång erfarenhet

1 augusti 1997 blev Korpen Piteå med gym och gruppträning, ett av de första gymmen i Piteå med Sportkompaniet i Piteå AB.

År 2010 - 2011 kom nästa steg, anläggningen byggdes om för att kunna erbjuda ännu mer träning. Två  salar för gruppträning,  en spinningsal med nivåskillnader för cyklarna, större gym del, separat konditionsavdelning.

År 2020-2021 investerade vi i "Outdoor Boxen" som står ute på Stadsberget, vi utökade vårt utbud och byggde bl a en yogastudio. Här utföra vi yoga i en varm sal med upp till ca -27 grader. 

Under våren 2022 bytte vi IT system till ett nytt affärs- och bokningssystem som heter Zoezi. Nu finns även en webbshop på hemsidan där du kan köpa träning, kurser och tjänster direkt.

Vi är en av Piteås absolut mest kompletta träningsanläggning.

365 dagar om året levererar vi träningsglädje och gemenskap. Vår anläggning är öppen alla dagar mellan kl. 04:00 tom 23:00 och ligger mitt i centrala Piteå, nära till parkering och ett stenkast från gågatan med all handel. 

Vår personal är välutbildad och har lång erfarenhet. Totalt har vi ca 25 timanställda instruktörer som genomför alla olika kategorier inom gruppträning.

Våra värdeord är: Glädje, gemenskap och alla är välkomna 

Välkomna!

 

Kontakta företagsansvarig: 

Jessica Selberg
Mejl: jessica.selberg@korpenpitea.se 
Telefon kontor: 0911-27 75 52