STIGA Double Open 2024

Turneringen är fullbokad

Pingisturnering i Stockholm

Spela pingisturnering i Stockholm. Vi arrangerar pingistävlingar i både singel och dubbel, flera gånger per år. Tävlingarna spelas i A, B och C-klass, vilket gör att alla kan hitta en nivå som passar.


Tävlingsschema 2024

  • Singel vår - 3 februari
  • Dubbel - 27 april
  • Singel höst - datum kommer

STIGA Double Open

  • Spelform: Dubbel
  • Speldag: Lördag 27 april
  • Spelplats: Liljeholmshallens pingiscenter 
  • Speltid: 09.00-16.00

Gruppspel + slutspel

Spelarna/lagen delas in i grupper om 4-5 spelare/lag där alla möter alla (bäst av 5 set till 11). Minst två från varje grupp går vidare till slutspel. 

Spelklasser

  • A-klass - Fullbokad
  • B-klass - Fullbokad
  • C-klass - Fullbokad

A-klass passar duktiga spelare som tränar/tävlar regelbundet på en hög nivå, till exempel du som spelar i division 1-3 i korpens seriespel. B-klass är lämplig för fritidsspelare som tränar regelbundet och håller en stabil nivå för motionärer. Passar dig som spelar i division 4-7 i korpens seriespel. C-klass är till för dig som spelar i någon av korpens lägsta divisioner eller för dig som vill testa på att tävla. 

Är den önskade spelklassen full? Mejla bordtennis@korpenstockholm.se för att sätta upp dig på reservlistan. 

* OBS, enbart en spelklass per spelare/lag. Vi förbehåller oss rätten att flytta spelare mellan spelklasser för att kunna erbjuda så jämna matcher som möjligt för alla. 

Söker du spelpartner till dubbeltävlingen?

Vill du spela tävlingen men saknar någon att spela med? Skicka ett mejl till oss via knappen nedan och uppge vilken spelklass du är intresserad av. Får vi in flera intresseanmälningar kan vi hjälpa till att para ihop spelare. Du kan även gå med i vår spelarbank på Facebook och publicera ett inlägg om att du söker spelpartner till tävlingen.

Vill du ha inbjudan till nästa tävling?

Skicka i så fall ett mejl till bordtennis@korpenstockholm.se 

Vill du se resultat från tidigare tävlingar?

Tävlingslicens - Representera föreningen

Vill du ställa upp i tävlingar där det krävs licens i Bordtennisförbundet? Nu har du möjlighet att ansöka om tävlingslicens via Korpen Stockholm. Läs mer här.


Vanliga frågor #bordtennis #cuper

Jag vill börja spela pingis, hur gör jag?

Vi arrangerar olika typer av aktiviteter i pingis. Du kan välja mellan seriespel, tävlingar eller träningar.

Seriespelet avgörs i lag om två spelare. Antingen startar du ett eget lag med en kompis eller så kan du söka efter ett befintligt lag som saknar spelare i vår spelarbank.

Vill du delta i tävlingar så anmäler du dig när vi öppnar upp anmälningssidan. 

Är du mer sugen på att träna pingis så ska du kolla in våra träningar. De är perfekta för dig som vill träna pingis som motion eller som vill blir en bättre pingisspelare. I Korpen kan du börja spela pingis som nybörjare!

Läs mer om den aktivitet som passar dig via knapparna nedan:

Vilka regler är viktiga att ha koll på?

Du och dina lagkamrater behöver läsa igenom regler för bordtennis samt våra gemensamma tävlingsbestämmelser. Det är lagledaren som ansvarar för att alla i laget har koll på reglerna.