TTEX Open 2023

11 februari

Tävlingar - Bordtennis

Spela pingistävling i Stockholm. Korpens tävlingar i bordtennis arrangeras i samarbete med TTEX och STIGA. Tävlingarna är öppna för alla och du väljer den spelklass som passar din spelnivå. 


TTEX Open 2023

Tid och plats

Nästa tävling spelas den 11 Februari i Liljeholmshallens Pingiscenter. Tävlingen pågår mellan 9.00-18.00, preliminära speltider för A- och C-klass är 9.00-13.30 och B-klass 13.30-18.00. Tiderna kan ändras beroende på antal anmälda lag. 

Spelklasser

  • A-klass 
  • B-klass 
  • C-klass 

A-klass passar duktiga spelare som tränar/tävlar regelbundet på en hög nivå, till exempel du som spelar i division 1-3 i korpens seriespel. B-klass är lämplig för fritidsspelare som tränar regelbundet och håller en stabil nivå för motionärer. Passar dig som spelar i division 4-7 i korpens seriespel. C-klass är till för dig som spelar i någon av korpens lägsta divisioner eller inte tävlat förut. 

* OBS, enbart en spelklass per deltagare. Vi förbehåller oss rätten att flytta spelare mellan spelklasser för att kunna erbjuda en så jämn tävling som möjligt för alla deltagare. 

Upplägg

Deltagarna delas in i grupper om 4-5 personer där alla möter alla (bäst av 5 set till 11). Varje spelaklass har ett slutspel där de bästa spelarna från gruppspelet tävlar om vinsten.

Kontakta oss