Vårsäsongen 2023

Sista anmälningsdag 2 januari

Spela seriespel i Pingis

Korpen Stockholm arrangerar seriespel i bordtennis. Två säsonger spelas varje år med start i januari och i september där spelplatsen är Pingiscentret i Liljeholmshallen och Kärrtorpshallen. Perfekt för dig som älskar att spela pingis! 


Spelform

En öppen spelklass, oavsett kön. 2 spelare i varje lag.

Divisionsindelning baseras på föregående säsongs resultat samt eventuella önskemål. Nya lag placeras i regel i lägsta divisionen. Vi strävar efter ha 6-9 lag i varje division.

Kvällsserie

  • Lagen spelar varannan vecka.
  • Måndag, tisdag, onsdag eller torsdag ca. 20.00 - 23.00.
  • Alla lag spelar två lagmatcher vid varje speltillfälle.
  • Division 1-6 spelas i Liljeholmshallen. Division 7-10 spelas i Kärrtorpshallen.

Lunchserie

  • Varje fredag kl. 12.00 - 13.00. 
  • En lagmatch vid varje speltillfälle.
  • Spelas i Liljeholmshallen.

Startavgift och medlemsavgift

  • Startavgift: 1400 kr/lag
  • Medlemsavgift: 50 kr/person/år

Lagledaren skapar ett konto och anmäler laget i vårt medlemssystem. I systemet köps också det personliga medlemskapet. Det går att betala via faktura, Swish eller kort. Varje spelare måste registreras i laget samt inneha ett personligt medlemskap i Korpen Stockholm för att delta. 

Bjud in spelare till ditt lag: Så här gör du!


Vanliga frågor #bordtennis #seriespel

Vilka regler gäller för seriespelet?

Vi spelar efter Svenska Badmintonförbundets regler. Du kan även läsa mer under regler samt gemensamma tävlingsbestämmelser.

Hur bjuder jag in spelare till att gå med i laget?

Vi har en guide för hur du gör det, klicka här!

Jag vill börja spela bordtennis, hur gör jag?

Vi arrangera olika typer av bordtennisaktiviteter. Du kan välja mellan seriespel, tävlingar eller träningar.

Seriespelet avgörs i lag om två spelare. Antingen startar du ett eget lag med en kompis eller så kan du söka efter ett befintligt lag som saknar spelare. Det gör du i vår spelarbank för bordtennis.

Vill du delta i tävlingar så anmäler du dig när vi öppnar upp anmälningssidan.

Är du mer sugen på att träna bordtennis så ska du kolla in våra träningar. De är perfekta för dig som vill träna bordtennis som motion eller som vill blir en bättre bordtennisspelare.

Vi måste lämna walkover, hur gör vi?

Motståndarna måste kontaktas i god tid vid eventuell walkover och kontaktuppgifterna hittar ni genom att klicka er in på matchen i inloggat läge. Att lämna walkover utan att höra av sig till motståndarna kostar 400kr och faktureras som en walkover-avgift i efterhand. Resultatet rapporteras som 6-Walkover. Laget som inte lämnar walkover får gärna nyttja tiden ändå!

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap