Inomhus 2023

1 plats kvar i dubbel

Seriespel Boule

I Korpen Stockholms seriespel i boule är alla välkomna. Utesäsongen spelas på Södra Latins skolgård med start i maj och innesäsongen spelas i Liljeholmshallen med start i oktober/november. Nedan kan ni läsa om hur ni går tillväga för att anmäla ett lag och vad som gäller för innevarande och kommande säsong.


Upplägg

Välj mellan spelklasserna singel (en spelare), dubbel (två spelare) och trippel (tre spelare). Vill du spela året runt är det perfekt att delta i både utomhus- och inomhusserien. Serierna tar slut lagom tills dess att den andra startar. Alla spelare håller med egna klot, spelar en match i veckan och totalt 12-16 matcher per säsong beroende på antal lag.

Boule inomhus 

Spelas från oktober/november till april i Liljeholmshallen. Speluppehåll över jul och nyår.

  • Dubbel: onsdagar, matchstart 19.00 eller 20.30
  • Trippel: torsdagar (+ söndagar), matchstart 17.00, 18.30 eller 20.00

Seriespel i trippel planeras till torsdagar. Vid högt antal anmälda lag kommer serien även spelas på söndagar.

Boule utomhus

Spelas från maj till september på Södra Latins skolgård. Det går även att spela på annan plats om lagen kommer överens om det. Speluppehåll från midsommar till mitten av augusti.

  • Singel: tisdagar 
  • Dubbel: onsdagar 
  • Trippel : måndagar

Matcherna startar 18.00

Startavgift och medlemsavgift

  • Inomhus: Dubbel 1250 kr/lag, Trippel 1350 kr/lag
  • Utomhus: Singel 400 kr, Dubbel 500 kr/lag, Trippel 600 kr/lag
  • Medlemsavgift: 50 kr/person/år

Lagledaren skapar ett konto och anmäler laget i vårt medlemssystem KIT. I systemet köps också det personliga medlemskapet. Det går att betala via faktura, Swish eller kort.

Varje spelare måste registreras i laget samt inneha ett personligt medlemskap i Korpen Stockholm för att delta.  Bjud in spelare till ditt lag: Så här gör du!Vanliga frågor #boule #seriespel

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap