Inomhus 2022/2023

Anmälan stängd

Seriespel - Boule

I Korpen Stockholms seriespel i boule är alla välkomna. Utesäsongen spelas på Södra Latins skolgård med start i maj och innesäsongen spelas i Liljeholmshallen med start i oktober/november. Nedan kan ni läsa om hur ni går tillväga för att anmäla ett lag och vad som gäller för innevarande och kommande säsong.


Seriespelet 2022/2023

Upplägg 

Välj mellan klasserna dubbel (2-spelare) eller trippel (3-spelare). Alla spelare håller med egna klot. En match i veckan och totalt 12-16 matcher/lag beroende på antal lag i serierna.

Inomhus (november - april)

Seriespelet spelas i Liljeholmshallen och planerad start är vecka 45.  Speluppehåll över jul och nyår.

  • Dubbel: onsdagar/söndagar, matchstart 18.00 eller 20.00 
  • Trippel: måndagar/söndagar, matchstart 18.00 eller 20.00

* med reservation för förändringar.

Utomhus (maj - oktober)

Spelas på Södra Latins skolgård men det är även godkänt att spela på annan plats om lagen kommer överens om det. Sommaruppehåll från midsommar till mitten av augusti.

  • Dubbel: onsdagar 18.00 
  • Trippel : måndagar 18.00 

* med reservation för förändringar.

Startavgift och medlemsavgift

  • Startavgift inomhus: 1250 kr/lag
  • Startavgift utomhus: 550 kr/lag
  • Medlemsavgift: 50kr/person

Lagledaren skapar ett konto och anmäler laget i vårt medlemssystem KIT. I systemet köps också det personliga medlemskapet. Det går att betala via faktura, Swish eller kort.

Varje spelare måste registreras i laget samt inneha ett personligt medlemskap i Korpen Stockholm för att delta.  Bjud in spelare till ditt lag: Så här gör du!Vanliga frågor #boule #seriespel

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap