Seriespel, tävlingar & träningar

Spela boule med Korpen

Spela boule i Stockholm

Spela boule med Korpen Stockholm! Vi arrangerar seriespel, tävlingar och träningar i boule (petanque), både inomhus och utomhus. Alla är välkomna, oavsett om du är nybörjare eller duktig motionsspelare. 


Seriespel

Delta i Korpens seriespel i boule! Välja att spela i singelklass eller i lag om 2 eller 3 personer. Vi har seriespel både inomhus och utomhus. 

Bouletävling

Spela bouletävling med Korpen. Här är alla välkomna att delta oavsett tidigare erfarenhet av att spela boule. 

Träningar i boule

Träningar i boule genomförs i större grupper på flera banor där tränaren sätter igång övningar och rör sig runt i hallen för att ge tips och feedback till deltagarna. Vi bedriver inte privatträning utan skapar utrymmen för nya kontakter och gemenskap i motionsidrotten, hos oss är alla välkomna.

Kurser

Boule

Liljeholmshallen, Boulebanor

Datum

23 jan - 15 maj 2023

Tid

Måndagar 20:00 - 21:30

Denna bouleträning i Liljeholmshallen  leds av en erfaren tränare. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. Medtag egna klot
För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet.


Träningar med Korpen Stockholm genomförs i större grupper på flera banor där tränaren sätter igång övningar och rör sig runt i hallen för att ge tips och feedback till deltagarna. Vi bedriver inte privatträning utan skapar utrymmen för nya kontakter och gemenskap i motionsidrotten, hos oss är alla välkomna. 


Tränare: Mats Hamberg


Vanliga frågor #boule

Jag vill börja spela boule, hur gör jag?

I boule arrangerar vi seriespel, utomhus och inomhus. Laget skapar du i samband med anmälan och sedan bjuder du in dina medspelare till laget. När laget är anmält är det bara att invänta säsongen. Vi fixar med spelschema och speltider enligt vad som gäller för den klassen som du anmäl laget till.

Saknar du ett lag kan du gå med i vår Facebookgrupp kopplat till boule och fråga om du kan gå med i ett befintligt lag.

Vad kostar det att anmäla ett lag till seriespelet?

Anmälningsavgiften för ett lag att delta i vårt seriespel i boule skiljer sig lite beroende på om det är inomhus eller utomhus. Du hittar anmälningsavgiften om du går till sidan om seriespel för boule.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Hur får jag kvitto för friskvårdsbidrag?

Du kan själv hämta kvitto på en genomförd betalning om du loggar in på ditt konto. Under Mina sidor hittar du alla kvitton på betalningar som du gjort till Korpen Stockholm.

Läs hur det fungerar med kvitto för friskvårdsbidrag för dig som spelar i ett lag men inte är den som betalat anmälningsavgiften till oss.