Korpen National Cup

Spelas 1 - 2 juli

Pop-up Cuper

Nästa cup 7 oktober

Spela fotbollscup i Stockholm

I Korpen kan du spela fotbollscup flera gånger under året. Korpens fotbollsturneringar är en samlingsplats för alla fotbollsälskare. Alla får vara med oavsett fysisk status och tidigare erfarenhet av fotboll. På cuperna möts olika korplag, kompisgäng, företagslag och lag från förbundsserierna. Fokus är glädje och gemenskap, samtidigt som alla tävlar om att få lyfta pokalen. 

Korpen National Cup

Sveriges största korpturnering i fotboll. En fotbollsfest som samlar lag från orter runt om i hela Sverige. Cupen spelas första helgen i juli och är en perfekt uppladdning inför den stundande semestern. Inofficiellt kan vi kalla det för VM i Korpfotboll även om det inte alltid deltar lag från andra länder. Här samlas nämligen lag och spelare med olika ursprung och spelar med eller mot varandra. Det härligaste med Korpens turneringar är att fair play, glädje och gemenskap genomsyrar hela arrangemanget! Läs mer om Korpen National Cup.

Korpen Pop-up

Korpens Pop-up cuper spelas vid olika tillfällen under hela säsongen. Exempelvis har ni möjlighet att spela ihop er och tjuvstarta säsongen innan seriestart. Det är en form av miniturnering för ett begränsat antal lag. Läs mer om Korpen Pop-up.


Vanliga frågor #fotboll #cuper

Vilka regler är viktiga att ha koll på?

Du och dina lagkamrater behöver läsa igenom regler för fotboll samt våra gemensamma tävlingsbestämmelser. Det är lagledaren som ansvarar för att alla i laget har koll på reglerna.