Seriespel, cuper och träningar

Spela fotboll med Korpen

Spela fotboll i Stockholm

Spela fotboll i Stockholm! I Korpen kan du delta i fotbollsserie, fotbollscuper och fotbollsträningar. Fotbollssäsongen startar i maj och avslutas i oktober. I Korpen kallar vi 5-manna, 7-manna, 9-manna och 11-manna för 5-spelare, 7-spelare osv. Självklart erbjuder vi alla dessa spelklasser! 


Korpens fotbollsserie

I Korpen Stockholms seriespel i fotboll bjuds det på snygga mål, feltajmade brytningar, kvalificerade TV-räddningar och missade målchanser. Alla korplag är välkomna att delta! Vi erbjuder spelklasserna dam, herr, mix, ungdom & oldboys. Självklart har vi även en företagsserie. 

Fotbollscup

Korpens fotbollscup spelas helgen efter midsommar och där välkomnar vi alla lag även om de inte deltar i seriespelet. Korpen National Cup är en fantastiskt tillställning med många deltagande fotbollslag. Samla kompisgänget och tävla om ära och berömmelse. 

Fotbollsträningar

Vi erbjuder ledarledda fotbollsträningar för dig som hellre tränar än tävlar. Träningarna börjar med uppvärmning och övningar för att sedan gå över till matchspel. Vi bedriver motionsträning och skapar utrymmen för nya kontakter och gemenskap genom idrotten, hos oss är alla välkomna.

Träna fotboll en gång i veckan?
Köp en kurs om du vill gå på en träning i veckan, samma tid och plats. En kurs består av ca 14 träningar på en termin.

Vill du träna flera gånger i veckan?
Då rekommenderar vi våra träningskort. Med träningskorten kan du variera din träning och du väljer själv hur ofta och vad du vill träna.Vanliga frågor #fotboll

Jag vill börja spela fotboll, hur gör jag?

Vi arrangera olika typer av fotbollsaktiviteter. Du kan välja mellan seriespel, cuper eller träningar.

Seriespelet avgörs i fler olika klasser, på planer i hela Stockholm och på veckans alla dagar. Antingen startar du ett eget lag med dina kompisar eller kollegor eller så kan du söka efter ett befintligt lag som saknar spelare. Det gör du i vår spelarbank för fotboll.

Vill ni delta i Korpen National Cup så anmäler du ditt lag när vi öppnar upp anmälningssidan. Vår stora fotbollscup spelas i månadsskiftet juni/juli.

Är du mer sugen på att träna ska du kolla in våra träningar i fotboll. De är perfekta för dig som hellre tränar än tävlar. Det finns flera olika grupper att välja mellan.

Hur gör jag för att anmäla mig till träningar?

För att anmäla dig till en eller flera utav våra träningar behöver du skapa ett konto i KIT (Korpens IT-system) samt inneha ett aktivt medlemskap. Du kan skapa ditt konto och aktivera ditt medlemskap i samband med att du väljer vilken kurs du vill delta på eller vid köp av ett träningskort.

Träna en gång i veckan?
Köp den kurs om du vill träna. Samma tid och plats. En kurs består av ca 14 pass på en termin. Klicka här för att se hela vårt utbud av träningar.

Flera träningar och idrotter varje vecka?
Köp vårt Gröna kort Träningar. Med träningskortet kan du gå på i stort sätt alla våra träningar och gruppträningar. Du bokar själv in dig på de pass som du vill gå på. Gäller ej padel och squash.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Hur får jag kvitto för friskvårdsbidrag?

Du kan själv hämta kvitto på en genomförd betalning om du loggar in på ditt konto. Under Mina sidor hittar du alla kvitton på betalningar som du gjort till Korpen Stockholm.

Läs hur det fungerar med kvitto för friskvårdsbidrag för dig som spelar i ett lag men inte är den som betalat anmälningsavgiften till oss.