Seriespel

Anmälan till 2022 öppnar i vår

Cuper

Ta hem pokalen

Regler

Vad gäller egentligen?

Fotboll

Spela fotboll med oss! Välj att delta i vårt seriespel, våra ledarledda träningar eller vår årliga turnering, Korpen National Cup. I Korpen Stockholm bjuds det på snygga mål, feltajmade brytningar, kvalificerade TV-räddningar, missade målchanser, stabila domarinsatser, bländande passningsspel och helt obegripliga missar.

Snabblänkar


Träningar

Vi börjar med uppvärmning och idrottsspecifika övningar för att sedan gå över till matchspel. Alla träningar är ledarledda. Vi bedriver motionsträning och skapar utrymmen för nya kontakter och gemenskap genom idrotten, hos oss är alla välkomna.

Träna fotboll en gång i veckan?
Köp en kurs om du vill gå på en träning i veckan, samma tid och plats. En kurs består av ca 14 träningar på en termin.

Vill du träna flera gånger i veckan i veckan?
Då rekommenderar vi våra träningskort. Med träningskorten kan du variera din träning och du väljer själv hur ofta och vad du vill träna.

KURSER/TILLFÄLLEN:

Fotboll | Fotboll, tisdagar, Östra Reals BP

Bellevue BP, Östra Reals BP

Datum

8 jun - 14 okt 2021

Tid

Tisdagar 20:30 - 22:00

Denna fotbollsträning på Östra Reals BP leds av en erfaren tränare. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet. 


Tränare: Christian Quintana

Fotboll | Fotbollsträningar för tjejer, icke-binära o transpersoner

Sofiaskolans BP

Datum

2 jun - 13 okt 2021

Tid

Onsdagar 20:30 - 22:00

Träningar för dig som inte känner dig bekväm att träna fotboll i grupp tillsammans med män. 
Träningarna är öppna för kvinnor, icke-binära och transpersoner. 


Tränare: Lina Lindfors

Fotboll | Fotboll, torsdagar, Kristinebergs IP

Kristinebergs IP

Datum

3 jun - 14 okt 2021

Tid

Tordagar 20:30 - 22:00

Denna fotbollsträning på KristinebergsIP, konstgräs 7-splan leds av en erfaren tränare. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet. Tränare: Christian Quintana


Vanliga frågor #fotboll

Jag vill börja spela fotboll, hur gör jag?

Vi arrangera olika typer av fotbollsaktiviteter. Du kan välja mellan seriespel, cuper eller träningar.

Seriespelet avgörs i fler olika klasser, på planer i hela Stockholm och på veckans alla dagar. Antingen startar du ett eget lag med dina kompisar eller kollegor eller så kan du söka efter ett befintligt lag som saknar spelare. Det gör du i vår spelarbank för fotboll.

Vill ni delta i Korpen National Cup så anmäler du ditt lag när vi öppnar upp anmälningssidan. Vår stora fotbollscup spelas i månadsskiftet juni/juli.

Är du mer sugen på att träna ska du kolla in våra träningar i fotboll. De är perfekta för dig som hellre tränar än tävlar. Det finns flera olika grupper att välja mellan.

Hur gör jag för att anmäla mig till träningar?

För att anmäla dig till en eller flera utav våra träningar behöver du skapa ett konto i KIT (Korpens IT-system) samt inneha ett aktivt medlemskap. Du kan skapa ditt konto och aktivera ditt medlemskap i samband med att du väljer vilken kurs du vill delta på eller vid köp av ett träningskort.

Träna en gång i veckan?
Köp den kurs om du vill träna. Samma tid och plats. En kurs består av ca 14 pass på en termin. Klicka här för att se hela vårt utbud av träningar.

Flera träningar och idrotter varje vecka?
Köp vårt Gröna kort Träningar. Med träningskortet kan du gå på i stort sätt alla våra träningar och gruppträningar. Du bokar själv in dig på de pass som du vill gå på. Gäller ej padel och squash.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap