Seriespel, cuper och träningar

Spela fotboll med Korpen

Spela fotboll i Stockholm

Spela fotboll i Stockholm! I Korpen kan du delta i fotbollsserie, fotbollscuper och fotbollsträningar. Fotbollssäsongen startar i maj och avslutas i oktober. I Korpen kallar vi 5-manna, 7-manna, 9-manna och 11-manna för 5-spelare, 7-spelare osv. Självklart erbjuder vi alla dessa spelklasser! 


Korpens fotbollsserie

Spela korpfotboll med oss! Samla kompisgänget eller företaget, skapa ett lag och anmäl er till seriespelet i fotboll. I Korpens fotbollsserie är alla välkomna att delta oavsett om ni har spelat på elitnivå eller aldrig har spelat match tidigare. Klicka här för att läsa mer om Korpens fotbollsliga.

Spela fotbollscup

Korpen Stockholm arrangerar två olika varianter av fotbollscuper. Korpen National Cup är en stor fotbollsfest som arrangeras helgen efter midsommar. En fantastiskt tillställning med många deltagande fotbollslag. Våra Pop-up turneringar är en form av miniturneringar som spelas på olika platser på olika dagar och med begränsat antal platser. Läs mer om våra fotbollscuper.

Fotboll för företag

Spela fotboll tillsammans med kollegorna och förbättra er gruppdynamik och välmående på jobbet. Vi erbjuder både seriespel och cuper för företagslag, självklart kan företag även delta i våra övriga serier och cuper. Läs mer om fotboll för företag här.

Fotbollsträningar i Stockholm

I Korpen kan du träna fotboll oavsett tidigare erfarenhet. Vi erbjuder ledarledda fotbollsträningar för tjejer och killar. Vi bedriver motionsträning och skapar utrymmen för nya kontakter och gemenskap genom idrotten. Hos oss är alla välkomna oavsett om du är en erfaren fotbollsspelare eller nybörjare. 

Fotbollsträning en gång i veckan?
Köp en kurs om du vill gå på en träning i veckan, samma tid och plats. En kurs består av ca 14 träningar på en termin.

Vill du träna fotboll flera gånger i veckan?
Då rekommenderar vi våra träningskort. Med träningskorten kan du variera din träning och du väljer själv hur ofta och vad du vill träna.

Kurser

Fotboll | Fotboll, torsdagar, Kristinebergs IP

Kristinebergs IP

Datum

20 apr - 28 sep 2023

Tid

Tordagar 20:30 - 22:00

Denna fotbollsträning på Kristinebergs IP (konstgräs), leds av en erfaren tränare. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. Då gruppen är relativt stor bedrivs inte privatträning utan största delen är matchspel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet. 

Tränare: Christian Quintana


Vanliga frågor #fotboll

Jag vill börja spela fotboll, hur gör jag?

Vi arrangera olika typer av fotbollsaktiviteter. Du kan välja mellan seriespel, cuper eller träningar.

Seriespelet avgörs i fler olika klasser, på planer i hela Stockholm och på veckans alla dagar. Antingen startar du ett eget lag med dina kompisar eller kollegor eller så kan du söka efter ett befintligt lag som saknar spelare via vår spelarbank. 

Vill ni delta i Korpen National Cup så anmäler du ditt lag när vi öppnar upp anmälningssidan. Vår stora fotbollscup spelas i månadsskiftet juni/juli.

Är du mer sugen på att träna ska du kolla in våra träningar i fotboll. De är perfekta för dig som hellre tränar än tävlar. Det finns flera olika grupper att välja mellan. I Korpen kan du börja spela fotboll som nybörjare!

Läs mer om den aktivitet som passar dig via knapparna nedan:

Hur gör jag för att anmäla mig till träningar?

För att anmäla dig till en eller flera utav våra träningar behöver du skapa ett konto i KIT (Korpens IT-system) samt inneha ett aktivt medlemskap. Du kan skapa ditt konto och aktivera ditt medlemskap i samband med att du väljer vilken kurs du vill delta på eller vid köp av ett träningskort.

Träna en gång i veckan?
Köp den kurs om du vill träna. Samma tid och plats. En kurs består av ca 14 pass på en termin. Klicka här för att se hela vårt utbud av träningar.

Flera träningar och idrotter varje vecka?
Köp vårt Gröna kort Träningar. Med träningskortet kan du gå på i stort sätt alla våra träningar och gruppträningar. Du bokar själv in dig på de pass som du vill gå på. Gäller ej padel och squash.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Hur får jag kvitto för friskvårdsbidrag?

Du kan själv hämta kvitto på en genomförd betalning om du loggar in på ditt konto. Under Mina sidor hittar du alla kvitton på betalningar som du gjort till Korpen Stockholm.

Läs hur det fungerar med kvitto för friskvårdsbidrag för dig som spelar i ett lag men inte är den som betalat anmälningsavgiften till oss.