Seriespel, cuper & träningar

Spela innefotboll med Korpen

Spela fotboll inomhus

Spela inomhusfotboll i Stockholm. I Korpen kan du spela fotboll inomhus i form av matcher, cuper och träningar i spelformen five-a-side, vilket är minst lika roligt som futsal. Hitta den innefotbollsaktivitet nedan som passar dig!


Seriespel inomhusfotboll

Stockholms roligaste fotbollsserie inomhus. I Korpens seriespel i innefotboll kan ni spela i spelklasserna Dam, Mix, Herr och Ungdom. Det finns även morgonserier för er som vill spela innan jobbet. Samla kompisgänget och förgyll vintern med härlig korpfotboll. Läs mer om seriespelet i inomhusfotboll här.

Fotbollscup inomhus

Spela fotbollscup inomhus i Stockholm. Korpens stora fotbollscup inomhus spelas i början av varje år i Liljeholmshallen och är öppen för alla. Upp emot 100 lag brukar delta för att göra upp om den åtråvärda pokalen i spelklasserna Dam, Mix och Herr. Läs mer om Korpens fotbollscup inomhus.

Träna fotboll inomhus

Träningarna i innefotboll är ledarledda och startar med uppvärmning och övningar för att sedan gå över till matchspel. Vi bedriver motionsträning och skapar utrymmen för nya kontakter och gemenskap genom idrotten, hos oss är alla välkomna.

Innefotbollsträningarna pågår mellan september och mars, under sommarhalvåret finns möjlighet att träna fotboll utomhus.

Träna innefotboll en gång i veckan?
Köp en kurs om du vill delta på en träning i veckan (samma tid och plats). En kurs består av ca. 14 träningar per termin.

Vill du träna flera gånger i veckan?
Då rekommenderas våra träningskort. Med träningskorten kan du variera din träning och du väljer själv hur ofta och vad du vill träna.

Kurser

Innefotboll | Innefotboll alla nivåer, Kungsholmen, tisdag

Kungsholmens gymnasium

Datum

3 sep - 10 dec 2024

Tid

Tisdagar 20:30 - 22:00

Denna innefotbollsträning i Kungsholmens gymnasium leds av en erfaren tränare. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet.


Tränare: Christian Quintana

Innefotboll | Innefotboll, Kärrtorp, söndag

Kärrtorpshallen, Stora hallen

Datum

8 sep - 15 dec 2024

Tid

Söndagar 12:00 - 14:00

Denna innefotbollsträning i Kärrtorpshallen leds av en erfaren tränare. Passet innehåller både uppvärmning, grenspecifika övningar och matchspel. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet.

Tränare: Christian Quintana

Innefotboll | Innefotbollsträningar för tjejer, icke-binära o transpersoner, Gubbängshallen

Gubbängshallen

Datum

16 sep - 9 dec 2024

Tid

Måndagar 20:00 - 21:30

Denna innefotbollsträning i Gubbängshallen leds av en erfaren tränare och passar dig som inte känner dig bekväm att träna fotboll i grupp tillsammans med män. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet.


Tränare: Jenny Singer, Elliot Thomasson


Vanliga frågor #innefotboll

Jag vill börja spela inomhusfotboll, hur gör jag?

Vi arrangera olika typer av innefotbollsaktiviteter. Du kan välja mellan seriespel, cuper eller träningar.

Seriespelet avgörs i fler olika klasser, på planer i hela Stockholm och på veckans alla dagar. Antingen startar du ett eget lag med dina kompisar eller kollegor eller så kan du söka efter ett befintligt lag som saknar spelare via vår spelarbank. 

Vill ni delta i fotbollscup inomhus så anmäler du ditt lag när vi öppnar upp anmälningssidan. Vår stora innefotbollscup spelas i februari.

Är du mer sugen på att träna ska du kolla in våra träningar i inomhusfotboll. De är perfekta för dig som hellre tränar än tävlar. Det finns flera olika grupper att välja mellan. I Korpen kan du börja spela inomhusfotboll som nybörjare!

Läs mer om den aktivitet som passar dig via knapparna nedan:

Hur gör jag för att anmäla mig till träningar?

För att anmäla dig till träningarna behöver du skapa ett konto i KIT (Korpens IT-system) samt inneha ett aktivt medlemskap. Du kan skapa ditt konto och aktivera ditt medlemskap i samband med att du väljer vilken kurs du vill delta på eller vid köp av ett träningskort.

Träna en gång i veckan?
Köp den kurs om du vill träna. Samma tid och plats. En kurs består av ca 14 pass på en termin. 

Flera träningar och idrotter varje vecka?
Köp vårt Gröna kort Träningar. Med träningskortet kan du gå på i stort sätt alla våra träningar och gruppträningar. Du bokar själv in dig på de pass som du vill gå på. Gäller ej padel och squash.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Hur får jag kvitto för friskvårdsbidrag?

Du kan själv hämta kvitto på en genomförd betalning om du loggar in på ditt konto. Under Mina sidor hittar du alla kvitton på betalningar som du gjort till Korpen Stockholm.

Läs hur det fungerar med kvitto för friskvårdsbidrag för dig som spelar i ett lag men inte är den som betalat anmälningsavgiften till oss.