Säsongen 2022/2023

Anmälan stängd

Seriespel - Innefotboll

Seriespelet i innefotboll pågår från november till april med ett kortare uppehåll över jul och nyår. Vi har dessutom inomhusserier  i 7-fotboll på konstgräs. 


Seriespelet 2022/2023

Spelklasser

Nedan ser du vilka spelklasser som erbjuds i seriespelet 2022/2023. Klicka på klasserna för mer information gällande spelform, anmälningsavgift och vart serierna spelas.

 

 

Spelartrupp och laguppställning

Lagledaren ansvarar för att bjuda in sina lagkamrater till laget samt att digitalt fylla i laguppställningen inför varje match. För att en spelare ska kunna läggas till i laguppställningens krävs ett giltigt medlemskap (50 kr/person/år) och att spelaren är registrerad i laget.

 

Lagledare

Som lagledare eller vice lagledare i Korpen Stockholms seriespel är det bra att ta del av vår lagledarhandbok. Den har tagits fram som ett hjälpmedel för att du som lagledare ska veta vad dina uppgifter innebär och hur du utför dem på bästa sätt. Handboken vänder sig till samtliga lagidrotter i vår verksamhet. Ladda ner lagledarhandboken

Korpen Stockholm Cup

Förutom seriespelet arrangerar vi varje säsong Korpen Stockholm Cup. Mer info och anmälan hittar du under fliken "Cuper".

Köp ert matchställ i vår webbshop

Korpen Stockholm har ett samarbete med Intersport & Craft som ger våra lag rabatt på matchställ. Beställ produkter direkt i webbshopen eller få personlig service.

Equal Football

Vår satsning på att få vår fotbollsverksamhet mer jämställd fortsätter. Vi kommer under året ha öppna träningar för kvinnor, icke-binära och transpersoner samt fortsätta rekrytera fler kvinnliga domare. Till Equal Football


Vanliga frågor #innefotboll #seriespel

Jag vill börja spela innefotboll, hur gör jag?

Vi arrangera olika typer av innefotbollsaktiviteter. Du kan välja mellan seriespel, cuper eller träningar.

Seriespelet avgörs i fler olika klasser. Antingen startar du ett eget lag med dina kompisar/kollegor eller så kan du söka efter ett befintligt lag som saknar spelare. Det gör du i vår spelarbank för fotboll.

Vill ni delta i Korpen Stockholm Cup så anmäler du ditt lag när vi öppnar upp anmälningssidan. Vår stora innefotbollscup spelas i februari

Är du mer sugen på att träna ska du kolla in våra träningar i innefotboll. De är perfekta för dig som hellre tränar än tävlar. Det finns flera olika grupper att välja mellan.

Hur bjuder jag in spelare till att gå med i laget?

Vi har en guide för hur du gör det, klicka här!

Vi måste lämna walkover, hur gör vi?

Om ditt lag inte kan spela en match och blir tvungna att lämna walkover ska detta meddelas senast 2 timmar innan match (12 timmar för morgonserier) till domaren och motståndarlaget. Att lämna walkover är förknippat med en walkover-avgift. Om motståndarlaget och domaren ej kontaktas innan match blir avgiften dubbelt så hög! Kontaktuppgifterna hittar lagledaren genom att klicka sig in på matchen (i inloggat läge) . 

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap