Säsongen 2022/2023

Anmälan stängd

Mix

Spelform och matchtid

Five-a-side - 2x15 min.

Seriespel med dubbel/trippelmöten. 6-9 lag/serie, vilket i grunden ger 10-16 matcher/lag (Korpen Stockholm kan inte ta ansvar för färre matcher om lag drar sig ur eller lämnar walkover).

Anmälningsavgift

  • Startavgift: 5200 kr/lag
  • Medlemsavgift: 50 kr/person

Lagledaren skapar ett konto och anmäler laget i vårt medlemssystem KIT. I systemet köps också det personliga medlemskapet. Det går att betala via faktura, Swish eller kort.

För nya lag tillkommer 800 kr i walkover-pott. Mer information om walkover-pott finns i reglerna.

Spelartrupp och laguppställning

Lagledaren ansvarar för att bjuda in sina lagkamrater till laget samt att digitalt fylla i laguppställningen inför varje match. För att en spelare ska kunna läggas till i laguppställningens krävs ett giltigt medlemskap (50 kr/person/år) och att spelaren är registrerad i laget.

Speldagar och spelplaner

Varje serie har en fast hall, en fast speldag och ett fast spelintervall på ca 2 timmar. Observera att mindre avvikelser kan förekomma p.g.a. förändrade halltider som tilldelas av Idrottsförvaltningen. 

Mix Norr

Spelas på söndagar

  • Division 1 - Stora Mossen, 17.00-19.20
  • Division 2 - Thorildshallen, 18.00-19.45
  • Division 3 - Thorildshallen, 19.55-21.40

Mix Söder

Spelas på söndagar

  • Division 1 - Skarpnäck, 11.45-14.05
  • Division 2 - Kanalhallen, 19.30-21.50

Serieindelning utgår från föregående säsong, nya lag startar normalt sätt i de lägsta divisionerna. Om det är många nya lag kan det innebära att ni kan hamna högre upp i divisionssystemet. Observera att vilken serie som spelar när och var kan komma att justeras utefter antalet anmälda lag och önskemål.

Seriestart

Planerad start är i slutet på november och serien pågår fram till början på april. Uppehåll mellan jul och nyår. Serieindelning släpps i början på november på hemsidan och exakt spelschema publiceras inom kort efter det.

Domararvode

100 kr/match och lag. Betalas på plats till domaren. Gärna med Swish.