Anmälan öppen

Säsongen 2021/2022

Förlängd anmälan till 31/10 (fåtalet platser kvar)

Oldboys

Spelform och matchtid

Five-a-side - 2x15 min.

Seriespel med dubbel/trippelmöten. 6-9 lag/serie, vilket i grunden ger 10-16 matcher/lag (Korpen Stockholm kan inte ta ansvar för färre matcher om lag drar sig ur eller lämnar walkover).

Anmälningsavgift

  • Startavgift: 5200 kr/lag
  • Medlemsavgift: 50 kr/person

Lagledaren skapar ett konto och anmäler laget i vårt medlemssystem KIT. I systemet köps också det personliga medlemskapet. Det går att betala via faktura, Swish eller kort.

För nya lag tillkommer 800 kr i walkover-pott. Mer information om walkover-pott finns i reglerna.

Spelartrupp och laguppställning

Lagledaren ansvarar för att bjuda in sina lagkamrater till laget samt att digitalt fylla i laguppställningen inför varje match. För att en spelare ska kunna läggas till i laguppställningens krävs ett giltigt medlemskap (50 kr/person/år) och att spelaren är registrerad i laget.

Oldboysserien är öppen för spelare som under kalenderåret fyller 37 år eller däröver. Undantag görs för en underårig spelare, denne får dock inte vara yngre än 36 år. Domaren har rätt att kräva legitimation på spelare som verkar vara yngre än 36 år. Om spelaren då inte kan legitimera sig förbrukas rätten att delta i matchen.

Speldagar och spelplaner

Varje serie har en fast hall, en fast speldag och ett fast spelintervall på ca 2 timmar. Observera att mindre avvikelser kan förekomma p.g.a. förändrade halltider som tilldelas av Idrottsförvaltningen. 

Oldboys

  • Division 1 - Söndag, Kanalhallen, 14.30-16.50

Serieindelning utgår från föregående säsong, nya lag startar normalt sätt i de lägsta divisionerna. Om det är många nya lag kan det innebära att ni kan hamna högre upp i divisionssystemet. Observera att vilken serie som spelar när och var kan komma att justeras utefter antalet anmälda lag och önskemål.

Seriestart

Spelet beräknas starta i slutet på november och pågår fram till början på april. Uppehåll mellan jul och nyår. Serieindelning släpps i början på november på hemsidan och exakt spelprogram läggs upp någon vecka senare.

Domararvode

90 kr/match och lag. Betalas på plats till domaren. Gärna med Swish.